Jedan od najvećih ICT događaja u regionu, Sinergija, u svojoj 18. godini, održaće se od 24. do 26. oktobra 2018. godine u Hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu, uz podršku Microsofta, ali i drugih kompanija. Pod sloganom „Digital Breakthrough“ („Digitalni proboj“), Sinergija ove godine poziva sve zainteresovane na put digitalnog proboja i inovacija koje menjaju percepciju sveta i poslovanja kakve smo poznavali do sada.

Tokom tri dana Sinergije 18, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa prednostima koje donosi nova faza digitalnog razvoja, a među kojima su tehnologije i procesi koji kompanijama i pojedicima širom sveta, omogućavaju da zadatke izvršavaju brže, sigurnije i efikasnije.

Savremenu fazu razvoja digitalizacije nemoguće je zamisliti bez rešenja kao što su veštačka inteligencija (AI), mešovita stvarnost, IoT, a „Sinergija 18“ donosi korisna predavanja o potencijalima ovih alata da povećaju produktivnost u svim oblastima, na način na koji mnoge industrije već danas funkcionišu.

Prva dva, tradicionalno tehnička dana, biće posvećena zanimljivim i aktuelnim temama kao što su: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games. Treći, konferencijski dan, biće obeležen predavanjima i primerima iz prakse o tome kako tehnologija danas menja biznis.

Kvalitetna predavanja i aktuelne teme Sinergije 18 – „Digital Breaktrough“ donose mogućnost da se na jednom mestu sretnu i povežu profesionalci iz svih oblasti.

Više informacija možete pronaći na Sinergija 18 – „Digital Breakthrough“ , a zainteresovane očekuje i promotivni period za prijave koji će trajati do 23. septembra.