Sinergija 23 - najuticajnija IT i biznis konferencija ponovo u Beogradu

Stiže nam nova epoha promena i tehnoloških inovacija jer se Sinergija 23, konferencija koja već dve decenije spaja tehnologiju, poslovanje i društvo, priprema za svoje dvadeset treće izdanje. Od 28. do 30. novembra, Beograd će ponovo biti epicentar najvažnijih događanja u svetu IT i biznisa.

Sinergija 23, vodeća konferencija u oblasti informacionih tehnologija, ponovno će obasjati Beograd svojom prisutnošću od 28. do 30. novembra. Ova manifestacija, koja već dve decenije predstavlja epicentar tehnoloških inovacija, poslovne primene IT rešenja i benefita koje tehnologija pruža društvu, obeležiće svoj 23. rođendan spektakularnim programom. Pod sloganom “Inspirativna Era,” Sinergija23 će okupiti regionalne i globalne stručnjake iz IT i poslovnog sveta, pružajući posetiocima priliku da se dive, uče i razmenjuju ideje tokom trodnevnog događaja.

Vizija Velikih i Fokus na Inovacijama

Ovogodišnja konferencija će se fokusirati na poslovne lidere i donosioce odluka iz različitih sektora, a poseban akcenat biće stavljen na teme kao što su Cloud i Artificial Intelligence (Ai). Gosti izuzetnog Biznis dana uključuju Kristinu Tikhonovu, General Manager-a Microsofta za jugoistočnu Evropu, dok će Fireside Chat doneti intimne razgovore sa liderima kompanija poput Hemofarma, NLB Komercijalne banke i Triglava. Milan Gospić, direktor Microsoft Srbija, ističe značaj inovacija u digitalnoj industriji, naglašavajući da Microsoft prednjači u primeni Generativnog Ai i otvara vrata ovoj tehnologiji putem sofisticiranih softverskih i hardverskih inovacija.

Microsoftova Vizija AI Tehnologije

Posebna sesija “Inspirativna Ai Era” predstaviće ekskluzivnu demo premijeru – Microsoft COPILOT, revolucionarnog Ai proizvoda koji će transformisati način komunikacije sa računarima. Ovaj prikaz pružiće uvid u najnovije tehnološke inovacije koje veštačka inteligencija donosi, istovremeno ukazujući na ključnu ulogu Microsofta u ovom prelomnom trenutku. Sa najmoćnijim Data Centrima na svetu, Microsoft obećava da će Ai tehnologiju učiniti dostupnom svima.

Inspirativna Ai Era

Sesija “Inspirativna Ai Era” obećava nam ne samo predavanja, već i ekskluzivnu demo premijeru Microsoft COPILOT-a. Posetioci će biti vođeni kroz svet veštačke inteligencije, pružajući nam uvid u najnovije tehnološke inovacije koje će oblikovati budućnost.

Globalni Lideri u Svetu Startapa

Sinergija 23 uvodi novo poglavlje sa segmentom “Sinergija Startups & Innovations,” posvećenim startapima i inovacijama. Tokom dva dana, učesnici će imati priliku čuti od globalnih lidera u oblasti startapa, ISVs i Digital Natives. Govornici iz različitih krajeva sveta podeliće svoje uvide i iskustva o trenutnim dešavanjima i budućim trendovima u finansiranju, razvoju proizvoda, scaling-u i talentima koji oblikuju moderno preduzetništvo. Ovaj segment obećava jedinstvenu perspektivu o preduzetništvu u savremenom dobu.

Najaktuelnije IT Teme

Tokom dva tehnička dana, preko 90 priznatih predavača deliće svoje znanje o najnovijim dostignućima u informacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni. Veštačka inteligencija postaje integralni deo poslovanja, a Microsoft će predstaviti konkretne novosti u ovoj oblasti. Pored toga, posetioci će imati priliku saznati kako nova era produktivnosti izgleda i na koji način se može obezbediti sveobuhvatna sigurnost u digitalnom okruženju. Tehnički segment konferencije, koji se svake godine sve više prilagođava poslovnim korisnicima, okupiće preko 900 učesnika svakog dana.

Zaključak

Sinergija 23 obećava da će biti inovativna i inspirativna, svedočeći o revolucionarnim promenama koje moderne tehnologije unose u naše živote. Ova konferencija, sa svojim bogatim programom, predstavlja priliku za poslovne lidere, stručnjake i entuzijaste da se povežu, dele ideje i oblikuju budućnost tehnoloških inovacija. Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Sinergija 23. Ne propustite priliku da budete deo Inspirativne Ere tehnoloških promena!