Canon Legria HFCanon Legria HF

Canon predstavlja osveženu liniju LEGRIA HF, nove modele LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 i LEGRIA HF R88. Obnovljena linija nudi kvalitetne HD video-kamere koje se mogu jednostavno koristiti za porodične snimke i sve ostale posebne trenutke koje želite da zabeležite, a donosi karakteristike prethodnih modela uz dodatak kreativnijih kontrola uključujući fleksibilne slow i fast-motion efekte (sporijeg i bržeg kretanja), poboljšane sposobnosti snimanja uz slabo osvetljenje za dobijanje jasnih filmova živih boja, te sasvim novu završnu obradu kućišta.

Kreativne opcije uz vodeće tehnologije u klasi

Svaka kamera sada nudi mogućnost promene broja slika u sekundi tokom snimanja uz nove „fleksibilne“ slow i fast-motion efekte.  Bez obzira da li usporavate snimak u ključnom trenutku gašenja rođendanskih svećica ili ubrzavate dok vaš prijatelj izvodi skok u bazen sa daske, možete jednostavno dodati komične ili dramatične efekte. Da biste bili sigurni da će vaši video-zapisi izgledati prirodno i biti dobro osvetljeni, načinu rada Highlight Priority pridružila se i unapređena opcija korekcije pozadinskog osvetljenja, koja se sada može odabrati direktno tokom snimanja. Kombinacija ovih podešavanja pomaže kameri da analizira scenu i osigura hvatanje svih pojedinosti, te da kontrast između svetla i senki bude oštriji, čak i u svetlim scenama.

 

Da biste se lakše kretali kroz opcije, interfejsu koji se lako koristi pristupa se preko ekrana u boji koji je visoke rezolucije i dijagonale 7,5 cm. Uz dug vek trajanja baterije i kamere mogu dugo raditi, a LEGRIA HF R86 i LEGRIA HF R88 opremljene su i internom memorijom da biste mogli snimiti još više sadržaja.

Cela linija LEGRIA HF opremljena je snažnom pametnom opcijom stabilizacije slike u pet osa koja pomaže da se poništi svaki trzaj kamere, čak i na najvišim nivoima zuma. Bilo da snimate prve korake deteta ili zabavu na odmoru pod zracima Sunca, vaš video će biti miran dok vi trčite da biste održali korak sa akcijom. Udaljeni detalji će se približiti pomoću 32x optičkog zuma, impresivne osobine 57x naprednog zuma i pouzdane pomoći pri kadriranju uz automatski zum, pa više nikada nećete propustiti savršen trenutak. Tu je i zvuk koji će vašim video-zapisima udahnuti život. Opcija izbora audio-scene dodaje optimalno podešavanje za sve scene da biste dobili najbolji kvalitet zvuka.

LEGRIA HF R88 sadrži i adapter WA-H43 za široko-ugaoni objektiv tako da omogućuje još širi kadar, savršen za situacije kad snimate u zatvorenom prostoru ili želite da uhvatite zadivljujući pejzaž.

Unapređene mogućnosti povezivanja

Mogućnosti povezivanja kamera iz nove LEGRIA HF linije omogućavaju trenutno deljenje snimljenih video-zapisa. LEGRIA HF R86 i LEGRIA HF R88 dolaze sa WiFi-jem i dinamičkim NFC-om te su sada potpuno kompatibilne sa aplikacijom Canon Camera Connect i Canon Connect Station CS100. LEGRIA HF R806 kompatibilna je sa FlashAir karticama i nudi niz opcija za povezivanje.

 

Glavne karakteristike modela LEGRIA HF R806:

 1. Full HD, 57x napredni zum
 2. optička pametna stabilizacija slike
 3. podržava FlashAir kartice
 4. snimanje uz slow i fast-motion

 

Glavne karakteristike modela LEGRIA HF R86:

 1. Full HD, 57x napredni zum
 2. optička pametna stabilizacija slike
 3. WiFi i NFC, 16 GB Interne memorije
 4. dugotrajna punjiva baterija

 

Glavne karakteristike modela LEGRIA HF R88:

 1. Full HD, 57x napredni zum, adapter za široko-ugaoni objektiv
 2. optička pametna stabilizacija slike
 3. WiFi i NFC, 16 GB Interne memorije
 4. dugotrajna punjiva baterija