Svi igrači se raduju izlasku Sony PlayStation 5 konzole tokom ove praznične sezone. Svaka generacija konzola pruža priliku da Sony ispriča jedinstvenu priču kroz promotiv ne spotove. S obzirom na novi paket funkcija, ova nova generacija biće posebno vrsta zabave. Ovo je njihov  prvi globalni spot za PlayStation koji prikazuje neke od zanimljivih iskustava koje ćete moći da doživeti na novoj PS5 konzoli.

U prvom globalnom digitalnom spotu za PS5 konzolu videćete kako karakteristike nove konzole oživljavaju u očima i pokretima mlade devojke. Sve počinje dok korača preko zaleđenog jezera, osećajući pukotinu leda pod svojim nogama. Dok se opasnost približava, iznenadno se stvaraju pukotine u ledu i tokom eksplozije igrač oseća haptičke trzaje iz DualSense™ bežičnog kontrolera za PS5 konzolu.

Zvuk onda dolazi iz svih pravaca, dok devojka reaguje na sve što čuje – bilo da dolazi sa prednje strane, sa leve ili desne strane, ili iza nje – demonstrirajući Tempest 3D AudioTech na PS5 konzoli. Na samom kraju spota – dok devojka zateže luk, napetost natezanja je osećaj koji ćete takođe imati, zahvaljujući adaptivnim okidačima bežičnog DualSense kontrolera.

Sonijevi partneri i developeri iz zajednice naporno su radili, stvarali i sanjali novu generaciju igara. U narednim nedeljama očekujte još više informacija.