Sony Mobile predstavio je danas SmartBand 2, multi-senzornu lifelog narukvicu koja pruža sveobuhvatne informacije o vašem nivou fitnesa, opšteg stanja i nivoa stresa.

“Okupili smo se kako bismo kreirali najnapredniji nosiv uređaj u ovoj kategoriji tržišta – SmartBand 2 ima kapacitet da pruži bitne biometrijske podatke za korisnike u okviru LifeLoga” rekao je Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Desing and Planning u Sony Mobile Communications.

Sony-SmartBand-2

 

“Ne samo da predstavlja moćnu viziju kako korisnici mogu naučiti više o njima samima- omogućava nam takođe da istražujemo uzbudljive nove mogućnosti sa partnerima za razvoj.”

Vaše srce, opšte zdravlje i nivo stresa

Unutar same modularnog ‘jezgra’ SmartBand narukvice, akcelerometar i senzori za ritam srca SmartBand-a rade zajedno kako bi pratili promenljivost u pulsu i srčanom ritmu omogućavajući vam da se utvrdi sveukupni nivo fitnesa, uzbuđenja i sresa tokom dana.

SmartBand 2 automatski prati aktivnosti kao što su hodanje, trčanje i druge treninge   dok mapira brzinu otkucaja vašeg srca tokom svake aktivnosti. Sony popularna Lifelog aplikacija pomaže vam da pratite kako napredujete, uz zabavne komparativne uvide pružajući vam inspirativnu motivaciju baziranu na vašoj aktivnosti.