Okvir od mlevenog aluminijuma i jasan ekran od 5,0 inča daju seriji ZX700 elegantan osećaj, pri čemu ostaje dovoljno mali da bude potpuno prenosiv.

Verujte ili ne, WALKMANI i dalje postoje. Sony je predstavio svoja dva najnovija Walkman-a, LATER-ZX707 i LATER-A306, koji kombinuju nostalgiju sa modernim funkcijama.

Sony ponovo donosi svoje nostalgične Walkman plejere sa premium audio kvalitetom po pristupačnoj ceni. Ovaj kultni proizvod je sada dostupan u novim modernim verzijama, koje su opremljene najnovijom tehnologijom za reprodukciju zvuka. Uz Walkman plejere, možete uživati u vašoj omiljenoj muzici bilo gde i bilo kada.

Pristupačna cena ovog proizvoda čini ga idealnim za sve koji žele da iskusite premium audio kvalitet, bez da moraju da izdvoje veliku svotu novca. Uz sve to, Sony je i dalje zadržao svoj prepoznatljiv dizajn, tako da će Walkman plejeri svakako privući pažnju svih ljubitelja kultnog dizajna. Zbog svega toga, Sony-jevi Walkman plejeri su pravi izbor za sve one koji žele da se vrate u prošlost sa modernim audio tehnologijama.

Sony LATER-A306 ima do 36 sati reprodukcije muzike.

PREMIJUM AUDIO ISKUSTVO

Sony se prilagođava modernim načinima na koje ljudi slušaju muziku, jer LATER-A306 omogućava preuzimanje ili streaming muzike. LATER-A306 je kompatibilan sa Wi-Fi-jem, teži samo 7 unci i ima ekran od 3,6 inča, a takođe ima i fizička dugmad.

Čini se da će LATER-ZX707 biti više premijum ponuda, jer ima ekran od 5 inča, unapređene fine-tuned kondenzatore za veliku kapacitivnost i niski otpor, kao i veliku 8mm žicu za bolju rezoluciju zvuka kroz frekvencije. Sony je unapredio LATER-ZX707 i LATER-A306 sa AI funkcijama, jer oba koriste Edge-AI i DSEE Ultimate tehnologiju koja unapređuje kompresovane digitalne muzičke datoteke u realnom vremenu.