Sony-Xperia E5

Kompanija Sony Mobile danas je objavila novi pametni telefon u svojoj ponudi Xperia E5 – zabavan i lak za korišćenje, telefon nudi napredne Sony performanse i tehnologiju kamere, po pristupačnim cenama.

“Xperia E5 predstavlja novi i beskompromisni pristup sposobnostima pametnog telefona na ovom tržištu” izjavio je Cutomu Sato, direktor produkt marketinga u kompaniji Sony Mobile. “U pitanju je zaista savršen uređaj za sve one koji traže pristupačnu cenu za sjajne performanse, tehnolohiju kamere i vrhunski dizajn telefona”.

Performanse na koje se možete u potpunosti osloniti, sa tri elementa koji obezbeđuju mogućnost da postignete više – brz procesor, veliki kapacitet memorije i trajanje baterije i do dva dana

Podrška kombinaciji snage i performansi je MediaTek MT6735 procesor –  njegova napredna Quad-core platforma i brz 4G LTE kapacitet pružaju potpun i živopisan multimedijalan doživljaj.

Preuzimanje i skladištenje sadržaja je takođe pojednostavljeno uz memoriju kapaciteta i do 200GB koja se može dodatno proširiti microSD karticom, pažljivo čuvajući vase aplikacije, muziku, slike i igrice.

Baterija telefona Xperia E5 je dugotrajna i možete je koristiti i do dva dana1

između punjenja – preuzimanje aplikacija, gledanje videa, surfovanje društvenim mrežama, sve to bez da redovno posežete za punjačem.

Dostupan u grafitno crnoj i beloj boji, ovaj moćan skup funkcija nalazi se u tankoj formi od 8.2 mm i teži svega 147g – idealno se uklapa u vaš dlan.