Kompanija Kaspersky nastavlja da osnažuje svoje prisustvo u regionu Istočne Evrope, a najnovije ojačanje njenog prodajnog tima u Jugoistočnoj Evropi je Srđan Gligorić koji preuzima poziciju Enterprise Account Managera. Srđan Gligorić će iz Beograda biti zadužen za ponudu sajberbezbednosnih rešenja i servisa kompanije Kaspersky namenjenih velikim kompanijama, kao i za razvijanje mreže partnera u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Srđan Gligorić se Kaspersky timu pridružuje iz kompanije Ingram Micro, a sa sobom donosi kontakte i bogato iskustvo rada za međunarodne kompanije u oblasti IT industrije u regionu, koje uključuje i 11 godina provedenih u kompaniji SAP kao i pozicije u kompaniji HAHN+KOLB.

„Radujem se što postajem deo rastućeg tima kompanije Kaspersky, jer čvrsto verujem da je paleta rešenja  koje nudi Kaspersky ne samo među najboljima u industriji, već pravo rešenje i za srednje i velike kompanije u Srbiji i zemljama u okruženju. Moji kontakti i višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti doprineće da, zajedno sa snažnom mrežom partnera, na najboji mogući način odgovorimo na sve zahteve koje sajberbezbednost postavlja pred kompanije regiona“, izjavio je Srđan Gligorić.

„Kompanija Kaspersky nastavlja da prati rastuće potrebe svojih korisnika i zbog toga smo posvećeni kako stalnom unapređenju i obogaćenju našeg portfolija proizvoda i usluga, tako i jačanju svog prisustva širom Istočne Evrope. Siguran sam da će Srđan Gligorić, svojim iskustvom i znanjem, biti značajno ojačanje našeg lokalnog i regionalnog prisustva, od čega će najviše koristi imati naši partneri i korisnici širom Jugoistočne Evrope. Njihovim zahtevima i potrebama sada možemo izaći u susret brže nego ikada pre.” rekao je Miroslav Koren, generalni menadžer kompanije Kaspersky za Istočnu Evropu.

Miroslav Koren biće direktno nadređen Srđanu Gligoriću.