“Triple Crown”, jedinstveni elektronski rulet sa tri aktivna točka i brojnim dodatnim mogućnostima za igru, koji proizvode srpske kompanije “Mozzart” i “Fazi” od skoro zauzima svoje mesto u kazinima Makaa, dalekoistočne prestonice igara na sreću

Elektronski rulet “Triple Crown” je u potpunosti razvijen kroz saradnju domaćih kompanija, ima tri aktivna točka sa proširenim kombinacijama za igru , kao takav je jedinstven u svetu i patentiran kao srpski izum. Ova inovacija u industriji igara na sreću poseduje jedan od najprestižnijih međunarodnih sertifikata kvaliteta – licencu GLI (Gaming Laboratories International) koja garantuje vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda.

mozzart

Jedinstveni proizvod srpskih kompanija “Mozzart” i “Fazi”, oplemenjen dizajnom Karima Rašida, jednog od najcenjenijih industrijskih dizajnera današnjice i dobijanjem prestižnog sertifikata, brzo je pronašao svoj put do svetskog tržišta – srpski ruleti se već nalaze u kazinima u Evropi i Africi, a od skoro je priznanje stiglo i iz Las Vegasa Dalekog Istoka – Makaa.

Reakcije stručne svetske javnosti na rulet “Triple Crown” pozicionirale su ga u najekskluzvinije hotele planetarno poznatog lanca hotela “Las Vegas Sands Beach”, pa od skoro svi gosti hotela “Venetian” i “Sands” u Makau mogu da okušaju svoju sreću na srpskim ruletima.

Kineski grad Makao je u 2014. imao godišnju zaradu od igara na sreću u iznosu od 44 milijardi dolara, dok se godinu pre toga već učvrstio na prvom mestu na tržištu igara na sreću na svetu i prestigao Las Vegas.  Prodor srpskog ruleta u dalekoistočnu prestonicu igara na sreću potvrđuje da domaća privreda ima prostora za svetskom tržištu, da se cene stručnost i originalne ideje, a renomirane srpske kompanije su to iskoristile i zahvaljujući odličnom kvalitetu svoj proizvod pozicionarile u novom svetskom centru industrije igara na sreću.

Mnogi ovaj vek smatraju “vekom Azije” u ekonomskom smislu, pa je proboj na azijsko tržište izuzetno bitan iskorak za srpske kompanije “Mozzart” i “Fazi”, ali se tu ambicije ne završavaju. Inovirani “Triple Crown” ruleti će naredne godine biti predstavljeni na najvećem svetskom sajmu igara na sreću u Londonu, gde ove kompanije očekuju ostvarivanje novih poslovnih uspeha.

Srdačan pozdrav,