gratuity solutions

Nekadašnji startap koji je predvodio oblast automatizacije isplate zarada, Gratuity Solutions trenutno opslužuje više od 7,000 maloprodajnih objekata i preko 4,000 restorana, barova, hotela i drugih ugostiteljskih objekata u ovom segmentu poslovanja. Njihova softverska platforma koja optimizuje sistem plata u kompanijama širom sveta, obezbedila je preko 3 milijarde dolara isplata u jednom danu koje je primilo milion zaposlenih širom Sjedinjenih Američkih Država.

Od kada je 2012. godine postala pionir kreiranjem prvog softvera zasnovanog na cloud-u za računanje isplata, doseg i uspeh kompanije naglo je rastao. Tehnološki direktor, Aleks Stepanović i izvršni direktor Karlo Zamponja uspeh kompanije pripisuju timu, posebno dostignućima vrhunskih programera i njihovom jedinstvenom srpsko-američkom partnerstvu.

„Naš development tim iz Beograda odgovoran je za stvaranje zaista jedinstvene automatizovane platforme za isplatu zarade. Odabrali smo najkvalifikovanije full-stack programere, a briga i pažnja prema detaljima su se isplatili. Njihova posvećenost i stručnost razlog su zašto imamo ovu tehnologiju, zajedno sa patentiranim, složenim algoritmima koje niko drugi ne može ponuditi, objašnjava Stepanović.

Uprkos tome što su podeljeni između dve zemlje, kancelarije u Beogradu i Nejplsu, predstavništvo iz Floride komunicira i radi besprekorno kako bi svojim američkim klijentima predstavilo najbolju tehnologiju i korisničko iskustvo. U jednom danu se održi desetine sastanaka sa zaposlenima koji prenose tehničke informacije, zahteve kupaca kojima pružaju podršku, ujednačeno, kao dobro podmazana mašina. Osnivači veruju da ovo netradicionalno partnerstvo omogućuje kompaniji da iskoristi snage svih članova tima, kao i najinovativnije ideje svojih zaposlenih, bez obzira na to gde se oni nalaze.

Pod vođstvom predsednice Monike Mozolikove, tim Gratuity Solutions se raduje godinama uspeha i inovacija koje dolaze.