Ambasada Izraela - “Start Tel Aviv” takmičenje

Ambasada Izraela u Srbiji i Centar za transfer tehnologije  organizuje “Start Tel Aviv”, takmičenje startap kompanija iz Srbije koje će biti održano 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Pobednik će imati priliku da od 6. do 11. septembra učestvuje na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu (www.dldtelaviv.com).

 

 

“Start Tel Aviv” ove godine okuplja takmičare iz 23 metropola, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih.

Pobednički startap imaće priliku da se tokom petodevnog boravka u Tel Avivu sretne sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upozna sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski “startap” ekosistem.

Ovim putem želimo da pozovemo sve startap kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti web-a, mobilnih komunikacija i bezbednosti da se prijave na takmičenje i dobiju priliku da se sretnu sa kolegama iz sveta u Tel Avivu, gradu koji je posle Silikonske doline, najveći startap centar na svetu.

Uslovi za takmičare:

  • Godine osnivača: 25-40
  • Sektor: hi-tech, web, mobilne telekomunikacije i bezbednost
  • Faza razvoja: ‘’seed’’(početna faza)

Kako aplicirati:

  • Popunite prijavni formular koji se nalazi na sledećem sajtu:

http://embassies.gov.il/beograd/start-tlv-2015/Pages/default.aspx

Zainteresovane kompanije se mogu prijaviti do  17. juna do 00:00h

Stručni žiri će izabrati deset startap kompanija koje će se takmičiti na završnom događaju 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Za više informacija pišite nam na: israelinserbia@gmail.com