Steelseries predstavlja nove bežične gejming slušalice: Arctis 7+ i Arctis 7P+Steelseries predstavlja nove bežične gejming slušalice: Arctis 7+ i Arctis 7P+

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas otkriva svoje nove bežične gejming slušalice, Arctis 7+ i Arctis 7P+, koje dodatno unapređuju vrhunski dizajn i audio tehnologiju renomirane SteelSeries Arctis kolekcije, sa posebnim fokusom na podršku nove generacije konzola i modernih računara.

Kada je audio u pitanju, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice pružaju sve što jedan gejmer poželeti može – bateriju u trajanju od 30+ sati, USB-C adapter kompatibilan sa svakom gejming platformom, i čuveni SteelSeries Arctis zvuk. Tu je i posebna funkcija koja vam za samo 15 minuta punjenja baterije omogućava dodatna 3 sata gejminga!

Arctis 7+ Wireless

Namenjen širokom spektru gejming platformi i sistema kao što su PC, PlayStation, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2, svestrani Arctis 7+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Arctis 7+ dolazi sa izuzetnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za maksimalni komfor. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema, a tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sobe.

Arctis 7P+ Wireless

Specifično dizajniran za spektakularni 3D Audio PlayStation 5 i PlayStation 4 konzola, Arctis 7P+ dolazi i sa podrškom za PC, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2. Arctis 7P+ pruža besprekoran audio pomoću 2,4GHz USB-C adaptera sa gotovo nepostojećim kašnjenjem zvuka. Dolazi sa prvoklasnom baterijom koja omogućava preko 30 sati neprekidnog gejminga, kao i kvalitetnim čeličnim ramom i elastičnom trakom, dizajniranim za najudobnije gejming sesije. Tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku vaše sobe. Takođe, na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka putem ChatMix sistema.

Uz Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice, SteelSeries predstavlja Sonar, inovativni audio softver sa detaljnim podešavanjima za PC, uz ChatMix, 7.1 virtuelni surround zvuk, kao i dodatnim funkcijama koje će postati dostupne 2022. godine. Sonar radi u tandemu sa SteelSeries Engine softverom koji podržava renomirane kolekcije miševa, tastatura i slušalica poznatog brenda, kao i SteelSeries GG softverom koji podržava Moments, besplatnu aplikaciju koja gejmerima daje šansu da klipuju i edituju svoje nezaboravne gejming momente i šeruju ih putem YouTube-a, Gfycat-a, Discord-a, Reddit-a, Twitter-a, Facebook-a i drugih platformi.

Dostupne na SteelSeries.com, Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice se prodaju po sledećim cenama:

  • Arctis 7+ Wireless (Crne) – 199,99€
  • Arctis 7P+ Wireless (Crne i Bele) – 199,99€