Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, je danas predstavio najnoviji model svoje čuvene Arctis serije – visoko kvalitetne Arctis 9 wireless gejming slušalice za PC i PlayStation. Arctis 9 će biti kompatibilan sa novom PlayStation 5 konzolom.

Arctis 9 pruža izuzetno nisku 2.4GHz wireless latenciju i besprekoran audio kvalitet, po kome je SteelSeries već dobro poznat. Gejmeri će imati priliku da uživaju u novim PC i PlayStation naslovima bez ikakvog audio laga. Arctis 9, kao i Arctis Pro Wireless i Arctis 9X, takođe poseduje simultanu Bluetooth konekciju sa vašim mobilnim uređajima. Na ovaj način možete da ih koristite za pozive, muziku i VoIP čet dok slušate nepogrešiv audio iz vaše igre.

Arctis 9 sa dobro poznatim Discord-overenim mikrofonom nastavlja tradiciju Arctis serije. ClearCast mikrofon koristi svoju superiornu bidirekcionu tehnologiju, koja omogućava besprekoranu odstranu buke, kao i savršeno jasan zvuk, sa akcentom na suptilne i važne detalje iz vaše igre.

Optimizovana Arctis 9 baterija pruža preko 20 sati korišćenja sa samo jednim punjenjem. Slušalice takođe poseduju fenomenalno elastičnu i čelično ojačanu traku za glavu, koja zajedno sa mekim jastučićima pruža maksimalanu izdržljivost i komfor. Slušalice takođe imaju ugrađene ChatMix kontrole, pomoću kojih direktno, i u bilo kom momentu možete da podešavate audio kako u igri, tako i u četu. Koriste i DTSHeadphone:X v2.0, koji pruža neverovatno precizne okolne zvuke na PC-ju.