Kaspersky lansira Premium verziju SubsCrab-a – Transparentnost i Kontrola Finansija Kroz Praćenje Pretplata

Kaspersky, renomirana svetska kompanija za cyber sigurnost, nedavno je objavila lansiranje Premium verzije svoje mobilne aplikacije, SubsCrab. Ova inovativna aplikacija namenjena praćenju pretplata obećava korisnicima transparentnost i kontrolu nad njihovim rasporedima plaćanja. Dostupna na iOS-u i Android platformama, SubsCrab pruža jednostavan način za praćenje više od 4.000 pretplatničkih usluga i 11.000 tarifnih planova.

Ekspanzija Tržišta Pretplata u Digitalnom Društvu

Pretplatnički model postao je neizostavan deo digitalnog ekosistema, sa rapidnim porastom popularnosti u poslednjim godinama. Prema Izveštaju o globalnom tržištu pretplata e-trgovine, ovaj segment je beležio konstantan rast, dosežući impresivnih 196,35 milijardi dolara u 2023. godini, sa impresivnom kombinovanom stopom rasta (CAGR) od 64,4 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Deloitte-ova Anketa o trendovima u digitalnim medijima dodatno otkriva da svaki peti stanovnik planete ima više od 10 mesečnih pretplata, sa mesečnim troškovima preko 100 američkih dolara.

Kaspersky Product Studio: Inovacija u Servisima Pretplata

Kaspersky Product Studio, poslovno odeljenje odgovorno za razvoj i validaciju inovativnih proizvoda, stoji iza kreacije SubsCrab aplikacije. Ova nova mobilna platforma se ističe po tome što nema ograničenja u broju pretplata koje korisnici mogu dodati, čime pruža maksimalnu fleksibilnost korisnicima.

Besplatna vs. Premium Verzija: Šta SubsCrab Nudi?

SubsCrab se isporučuje sa dve verzije – besplatnom i premium. Besplatna verzija nudi osnovno praćenje pretplata, omogućavajući korisnicima da prate aktivne pretplate, upravljaju kalendarom budućih troškova i dobijaju push obaveštenja o predstojećim troškovima, alternativnim uslugama i korisnim informacijama o pretplatama.

Premium verzija, s druge strane, donosi bogatiju funkcionalnost, uključujući praktičnu opciju email skeniranja koja eliminiše ručni unos pretplata. Ova funkcija omogućava aplikaciji da skenira izabrano poštansko sanduče, automatski pronalazi i dodaje aktivne pretplate korisnika. Dodatno, korisnici mogu klasifikovati svoje naloge u posebne kategorije, omogućavajući im da razlikuju poslovne pretplate od ličnih, poput video igara ili usluga strimovanja.

Intervju s Osnivačem – Kiril Yurkin

Kiril Yurkin, osnivač SubsCrab-a, istakao je: “Većina digitalnih usluga, programa i aplikacija danas funkcioniše po pretplatničkom modelu. Takav pristup je prilagođen korisniku i lak je za razumevanje. Međutim, vremenom korisnici akumuliraju previše pretplata, što otežava njihovo praćenje i potencijalno može biti veoma skupo. Zato smo dizajnirali SubsCrab, da objedini sve aktivne pretplate korisnika na jednom mestu, pružajući im mogućnost praćenja važnog dela njihovog života koji bi inače bilo teško pratiti.”

Zaključak: SubsCrab – Sve Vaše Pretplate na Dlanu

Kaspersky-jeva SubsCrab aplikacija obećava da će pojednostaviti živote korisnika pružajući im alat za efikasno praćenje i upravljanje njihovim mnoštvom pretplata. S bogatim setom funkcionalnosti i mogućnošću automatskog skeniranja emailova, ova aplikacija čini korak napred u olakšavanju digitalnog života. Besplatna verzija je već dostupna za preuzimanje, dok će Premium verzija dodatno unaprediti iskustvo korisnika, čineći SubsCrab pravim saveznikom u upravljanju finansijama i digitalnim pretplatama. Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu SubsCrab-a.

U današnjem digitalnom dobu, gde pretplate postaju standard, SubsCrab se nameće kao ključni alat za olakšavanje i unapređenje korisničkog iskustva u praćenju i upravljanju pretplatama.