Thalento

HR Xcel, partner od poverenja velikog broja domaćih i regionalnih kompanija u oblasti upravljanja ljudskim resursima, proširio je svoj portfolio usluga uvođenjem Thalento alata koji nude savremena rešenja za potrebe modernog poslovanja. Thalento je jedinstvena platforma za potrebe HR industrije koja doprinosi diferencijaciji na tržištu tako što pruža uvid u celokupan put zaposlenog u jednoj organizaciji.

HR Xcel predstavlja tim s višegodišnjim i internacionalnim iskustvom i posebnim fokusom i ekspertizom u oblastima ljudskih resursa i organizacionog razvoja. Sklapanje partnerstva sa Thalento timom predstavlja korak dalje u pružanju najbolje usluge lokalnim i regionalnim klijentima i staranju o kompleksnim i vremenski zahtevnim zadacima kroz upravljanje ljudskim resursima. Thalento alati klijentima pružaju dodatnu vrednost kroz značajno pojednostavljenje zadataka, procesa i procedura u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, uz istovremeno smanjenje troškova i utrošenog vremena.

„Nakon decenija rada sa različitim kompanijama i regionima, naš ekspertski tim je ponosan da je na tržište Srbije i Adriatic regije doveo Thalento – jedinstveno, fleksibilno rešenje koje pruža pouzdane podatke u proceni kandidata i zaposlenih i odgovara na različite potrebe u karijernom ciklusu zaposlenog u kompaniji. Na jednoj platformi nalazi se skup različitih testova i alata za procenu, odličnih metrijskih karakteristika, koji su našim klijentima dostupni na jedan klik, i podjednako važno, okruženje koje je intuitivno i kandidatima lako za snalaženje, a pruža maksimalnu sigurnost i zaštitu podataka“, rekla je Danijela Đurić, People and Organizational Development Consultant, HR Xcel.

Prednosti Thalento alata, koji su sada dostupni i na tržištima Adriatic regiona, najvećim delom se ogledaju u uštedi resursa, ali i u dostupnosti svih informacija, izveštaja i alata. Thalento platforma prati sve faze razvojnog ciklusa talenata, dostupna je na 26 jezika i svakodnevno okuplja klijente iz više od 50 zemalja i različitih industrija. Sva Thalento rešenja dostupna su na online platformi, gde se mogu pronaći različiti alati za potrebe regrutacije i selekcije, onboarding-a, razvojnih programa, prepoznavanja i razvoja talenata, kao i 360, timski izveštaji i mnogi drugi. Na jednom mestu sada su dostupna sva rešenja potrebna modernom HR-u.

Ben Greeven, Founder & CEO, Thalento, dodao je: „Thalento je prošle godine obeležio 10 godina rada, razvoja alata i sklapanja novih partnerstava. Realnost sveta rada se za to vreme promenila, a budućnost najavljuje nastavak te transformacije i još veći fokus na dinamičnosti i fleksibilnosti. Siguran sam da će naša jedinstvena rešenja učiniti da mnoge kompanije tu budućnost dočekaju spremne“.

Transformacija HR industrije biće tema vebinara „Decoding The Future of HR“ (Dekodiranje budućnosti HR-a) koji će okupiti vodeće stručnjake iz poslovnog sveta, a koji će se 19. februara održati online. Više informacija uskoro.

HR Xcel je tim HR profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom rada u različitim kompanijama i zemljama, fokusiran na potrebe klijenata i pružanje jedinstvenih usluga iz oblasti ljudskih resursa i organizacionog razvoja. Partner od poverenja koji će postaviti i po potrebi voditi vaše HR procese sa potpunom usaglašenošću sa zakonom, etičkim standardima i najboljom HR praksom.

  • Ekskluzivni partner Moovs/Leaplines na teritoriji Srbije
  • Ekskluzivni zastupnik Miller Heiman Group za Adriatic region
  • Ekskluzivni partner Thalento za Adriatic region
  • Sertifikovani konsultanti Richard Barrett metodologije