Top Eleven 2016Top Eleven 2016

Žoze Murinjo otkriva svoje savete za Euro 2016, ali i zbija šale na račun engleskog junaštva sa penalima u novom šaljivom video-snimku fudbalske menadžerske igre Top Eleven. U kratkom filmu, pod nazivomŽoze i Džozi, Murinjo koristi svoje stručno znanje da obmane prezentere popularnog  YouTube kanala The Football Daily, preslišavanjem njihovog fudbalskog znanja dok su kamere uključene!

Tokom video-snimka, Žoze otkriva da je Austrija – koju on naziva „jednim od timova sa najbržim napretkom u Evropi“ – njegov izbor po pitanju tima koga treba pratiti na Euru 2016, dok je Poljska po njemu nepredvidivi autsajder. Žoze takođe ističe Dejvida Alabu i Roberta Levandovskog kao ključne igrače turnira – što sve prenosi čistačica Džozi, na šta su voditelji jedva izustili „pa ti si bolja u ovome od nas – želimo  da čujemo još“!

Nakon što je prevara otkrivena, on nastavlja sa šalom i ističe da je, iako penali govore više o menadžerima nego o igračima, on „katastrofa u penalima“ i da i on uvek gubi – „ja sam kao Engleska“. Čak je pomenuo da bi mogao da povede Džozi u njegov sledeći klub, i da slobodno pakuje kofere za Mančester…

Video-snimak je izradila kompanija Nordeus, kreatori najpopularnije online sportske igre na svetu, Top Eleven, kao uvertiru za novu opciju u okviru igre a to je stvaranje Saveza koju će lansirati od utorka, 7. juna 2016.