E! globalni brend na višestrukim platformama proširuje svoj program sa tri nova projekta koji uključuju Celebrity Call Center sa izvršnim producentom Nickom Cannonom i 10 Things You Don’t Know koje će se emitovati ovog leta. Pored njih, mreža je najavila dve nove serije koje su u pripremi – Glamsquad Showdown sa Nene Leakes i Bradom Goreskijem i The Seven Year Stitch koju će voditi Terry i Heather Dubrow.

Celebrity Game Face

Specijalna premijera 7. avgusta 2020.

Serija u produkciji Critical Content i HartBeat Productions sa Kevinom Hartom, Jenny Daly, Tomom Formanom, Jonom Beyerom, Bryanom Smileyjem, Mikeom Steinom i Michaelom Canterom kao izvršnim producentima.

Ovaj specijal prati Kevina Harta i njegovu suprugu Eniko zajedno sa Terryjem i Rebeccaom King Crews, Sarahom Hyland i njenim verenikom Wellsom Adamsom, i Joelom i Sarahom McHale. Hartovi vode timove kroz urnebesno veče igara puno zabave, neočekivanih i ludački nepredviđenih trenutaka, tokom kog će se ove poznate ličnosti takmičiti u otkačenim fizičkim izazovima, a gledaoci će moći i da se igraju sa njima kod svojih kuća. Parovi će imati priliku da pokažu svoje tinejdžerske plesne pokrete u TikTok izazovu, da hrane jedni druge neobičnom hranom, pokušavaće da rastumače šta njihovi partneri izgovaraju punih usta, i trkaće se kroz kuću da bi pronašli neočekivane predmete i rešili zagontke. Na kraju večeri, parovi osvajaju novčane nagrade koje će pokloniti u humanitarne svrhe po svom izboru, ali samo jedan tim će osvojiti prestižni trofej „Hart of a Champion“, koja je zapravo zlatna statua Kevina Harta kada je bio beba.

 

Celebrity Call Center

Premijera  14. avgusta 2020.

Serija u produkciji Main Event Media, All3Media America, i Ncredible Entertainment sa Nickom Cannonom, Michaelom Goldmanom, Jimmyjem Foxom, Amandom McPhillips, Stevenom D. Wrightom, i Carolyn Gilbey kao izvršnim producentima.

Ovaj kol-centar pruža običnim ljudima jednu svakidašnju priliku da dobiju savet od svojih omiljenih zvezda u vezi sa zabavnim, prijatnim i svakidašnjim temama kao što su porodica, prijatelji, veze, posao i drugo. Na osnovu britanske originalne hit serije istog naziva, njihovi razgovori će vam dati priliku da zavirite iza zvezdane zavese jer će poznate ličnosti koristiti sopstvena iskustva i anegdote kako bi pomogli ljudima da prebrode probleme u kojima su se našli. Originalni format serije je kreirao Kerfuffle TV, a međunarodni distributer je All3Media International.

Zvezde koje učestvuju: Brie i Nikki Bella, Alyssa Milano, Kelly Osbourne, Vivica A Fox, Kandi Burruss i Todd Tucker, Nick Cannon, Todd Chrisley, Mikey Day, Terry i Heather Dubrow, Nene Leakes, Loni Love, Dorinda Medley, Shangela i mnogi drugi.

 

10 Things You Don’t Know

Premijera  11. septembra 2020.

Serija u produkciji Jupiter Entertainment sa Patrickom Reardonom, Harrisonom Landom i PJ Morrisonom kao izvršnim producentima.

Svaka polučasovna samostalna epizoda ove komedije pratiće jednu zvezdu i pobrojaće 10 jedinstvenih, neverovatnih i iznenađujućih činjenjica koje niste znali o toj osobi. Od Brada Pitta, Jennifer Lopez i Tiffany Haddish, do Willa Smitha, Lady Gage, Keanu Reevesa i drugih, serija će vam otkriti sve smešne i neverovatne iz holivudskog života i koje dokazuju da se velike zvezde ne razlikuju od nas.

 

Dr. 90210

Premijera krajem godine.

Serija u produkciji Entertainment One (eOne) sa Tarom Long, Markom Herwickom i Benom Megargelom kao izvršnim producentima uz Lori Gordon.

Muškarci su dugo dominirali poljem plastične hirurgije gde su žene činile samo 15 procenata hirurga, ali na Beverli Hilsu postoji nova ekipa žena koje su redefinisale dobro poznate standarde lepote. Dr  Cat Begovic, dr  Kelly Killeen, dr Michelle Lee i dr Suzanne Quardt predstavljaju jedne od najboljih ženskih hirurga u zemlji i pomeraju granice u ovom čuvenom kalifornijskom mestu. Od skidanja viška kože, uklanjanja treće dojke i duple mastektomije, do cista na licu i vaginalnog podmlađivanja nakon porođaja, ove četiri doktorice prate svoje pacijente od konsultacija do operacije i oporavka uz pomoć svojih zadivljujućih veština, znanja i odnosa prema pacijentima, čime su dokazale da je za dobre rezultate potrebna ženska ruka.

 

Glamsquad Showdown

Serija u produkciji Shed Media sa Lisom Shannon i Danom Peirsonom kao izvršnim producentima. Glamsquad Showdown je humorističko takmičenje u lepoti koje prati najbolje „glam ekipe“ velikih zvezda. Voditelji su Nene Leakes i Brad Goreski, a svake sedmice će se takmičiti dva tima frizera, šminkera i stilista poznatih prijatelja ili kolega. Oni će pokazati svoje fantastične veštine pred energičnom i interaktivnom publikom u studiju. Timovi će odabrati po jednog člana publike kako bi ih transformisali od glave do pete u dva urnebesna izazova kako bi osvojili puno pravo da se hvale kako su najbolji, kao i novac za humanitarne svrhe.

 

The Seven Year Stitch

Serija u produkciji Trooper Entertainment sa Daveom Caplanom i Heather Dubrow i Terryjem Dubrowim kao izvršnim producentima.

Voditelji serije su muž i žena – Dr Terry Dubrow i Heather Dubrow, i oni će pratiti monogamne parove kojima se približava 7. godišnjica. Oni će imati sedam sedmica da osveže i sebe i svoje veze. Statistika već dugo vremena pokazuje da je prosečno vreme trajanja braka oko sedam godina, ali ovi parovi će dobiti priliku da se u potpunosti transformišu – od plastične hirurgije kako bi osvežili svoj izgled, savetovališta koje će im pomoći da reše emocionalne probleme, do rada da fitnes instruktorima poznatih kako bi se vratili u formu, pokušaće da rasplamsaju vatru u njihovim brakovima. Emisija kombinuje neverovatne transformacije sa snažnim emocijama i stvarnim vezama, pružajući običnim parovima priliku da saznaju koje tehnike koriste poznate ličnosti kako bi izgledali i osećali se sjajno. Pošto dobiju sve ove alate za uspeh, parovi će morati da pobede čuvenu sedmogodišnju krizu i sačuvaju svoju ljubav.