HONOR GS Pro – sat koji vas nikada neće izneveriti

Novo partnerstvo kompanije Kvantum sport, koja je generalni zastupnik brenda Under Armour za region Balkana, i HONOR donosi savršenu kombinaciju za najbolji trening koji ćete imati u životu.

Ako vodite aktivan život i želite da izvučete maksimum iz svog treninga, ne postoje bolji saveznici od sportskih proizvoda kompanije Under Armour i HONOR satova koji se staraju da vaša forma uvek bude na najvišem nivou.

Vrhunske performanse oduvek su bile ključ svakog proizvoda koji na sebi nosi čuveni Under Armour logo. Bilo da su u pitanju patike, trenerka ili majice, svi ovi proizvodi napravljeni su kako bi vam pružili maksimalan komfor i olakšali trening, ali i verno vas pratili u svakoj avanturu.

Zato partnerstvo sa kompanijom HONOR predstavlja savršenu kombinaciju koja će vam pomoći da oborite sve rekorde.

Baš kao što Under Armour oprema podiže vaše performanse na viši nivo, HONOR pametni satovi HONOR Watch GS Pro i HONOR Watch ES su tu da prate svaki vaš korak i pruže vam sve potrebne podatke koji će vam pomoći da vaše telo uvek držite u optimalnom stanju tokom treninga, ali i tokom svih drugih avantura na koje rešite da se otisnete.

Kako? Tako što sa njima dobijate sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja, odnosno imaju mogućnost da prate puls 24/7 i san, pa čak i praćenje SpO2 za merenje nivoa kiseonika u krvi.

Ova dva uređaja poseduju TruSleep™ tehnologija koja se specijalizovala za naučne faze sna (duboki, laki, REM san i budan) i analizu disanja, za praćenje sna visokog nivoa na pogled. Personalizovane procene i preporuke daju kritičan uvid kako bi vam pomogle da postignete bolji kvalitet sna, a TruSeen™ 4.0 monitor pulsa poslednje tehnologije koristi optimizovanu optičku putanja i algoritme praćenja za pribavljanje očitavanja velike preciznosti, pružanje kontinuiranog nadzora, sa blagovremenim uzbunama o povišenim ili abnormalnim rezultatima. SpO2 Monitor u oba pametna sata prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku, što ih čini zgodnim referentnim okvirom za respiratorno blagostanje kada se trenira na otvorenom ili na velikim visinama.

Pored ovih gorenavedenih funkcija, ovi pametni satovi vam omogućavaju i da upravljate svakodnevnim stresom sa HUAWEI TruRelax, tako što umiruje vaš um serijom vežbi za disanje u aplikaciji za disanje.

Vodite računa o sebi, brinite o svom zdravlju i navikama jer to nikad nije bilo lakše saveznike kao što su Under Armour oprema i HONOR pametni satovi – Watch GS Pro i Watch ES