VIBER FASCIKLE

Rakuten Viber, priznati globalni lider u oblasti privatnih i sigurnih razmena poruka i glasovne komunikacije, najavio je lansiranje inovativne funkcije – Fascikle za prepiske. Ova nova funkcija dizajnirana je da poboljša korisničko iskustvo omogućavanjem brže i efikasnije organizacije prepiski. Korisnicima je sada dostupna opcija da kreiraju do pet prilagođenih fascikli, što omogućava lakše snalaženje među čestim i važnim komunikacijama. Fascikle se mogu prilagoditi za različite potrebe, kao što su poslovne komunikacije, porodični razgovori ili očuvanje dragocenih trenutaka s prijateljima.

Novi Nivo Organizacije

Sa uvođenjem fascikli, Viber korisnicima omogućava da svoje prepiske organizuju na mnogo vizuelno prepoznatljiviji i jednostavniji način. Mogućnost da se razgovori svrstaju u kategorije kao što su “posao”, “prijatelji”, “porodica” ili “favoriti” unapređuje korisničko iskustvo, čineći aplikaciju još praktičnijom za svakodnevnu upotrebu. Osim toga, korisnici imaju mogućnost da neka ćaskanja postave u više fascikli, pružajući fleksibilnost u organizaciji i olakšavajući pristup važnim informacijama.

Kako Fascikle Unapređuju Komunikaciju

Fascikle za prepiske ne samo da pojednostavljuju organizaciju četova već i unapređuju komunikaciju među korisnicima. Uz bedž za nepročitane poruke na vrhu svake fascikle, korisnici mogu lako da identifikuju gde su potrebne njihove pažnje. Takođe, dodavanjem grupnih četova, kanala i zajednica u fascikle, korisnici mogu bolje da upravljaju svojim digitalnim prostorom, čineći Viber još korisnijim alatom za komunikaciju.

Izjava Izvršnog Direktora

Ofir Ejal, izvršni direktor kompanije Rakuten Viber, istakao je važnost nove funkcije u kontekstu današnjeg digitalnog sveta gde aplikacije za razmenu poruka zauzimaju centralno mesto u našim životima. “Fascikle za prepiske” predstavljaju korak napred u unapređenju razgovora i održavanju smislenih veza, nudeći jednostavna rešenja koja štede vreme i energiju korisnika.

Globalno Uvođenje i Dostupnost

Fascikle za prepiske biće postepeno uvodene na tržištima širom sveta, čineći ih dostupnim svim korisnicima sa verzijom 22.0 Rakuten Viber aplikacije i novijim. Korisnici će biti automatski upoznati sa ovom funkcijom nakon otvaranja aplikacije, a dalje aktivacije moguće su putem glavnog menija aplikacije, čime se korisnicima omogućava da maksimalno iskoriste potencijale ove nove funkcije.

Ova inovacija pokazuje kako Rakuten Viber nastavlja da vodi brigu o svojim korisnicima, pružajući im alate koji olakšavaju svakodnevnu komunikaciju i omogućavaju efikasnije upravljanje digitalnim prostorom.