Velikom broju ljudi čitanje knjiga je omiljeni hobi i ne mogu da zamisle opušteno popodne, vikend ili putovanje bez omiljenog štiva. Kako je sezona godišnjih odmora, a na plaži sigurno nema dobro opremljene biblioteke ili knjižare, korisnici Samsung Galaxy A tableta biće u prilici da pročitaju dobru knjigu na aplikaciji eKnjižara na ovom uređaju.

samsung

Tokom letnje promocije koju je pripremila kompanija Samsung, do 5. septembra eKnjižara aplikacija je dostupna besplatno kroz Galaxy Gifts vidžet gde sa Samsung promo police korisnik može skinuti više od 70 odabranih, besplatnih knjiga najrazličitijih žanrova. Skidanjem aplikacije sa Samsung Galaxy app prodavnice dobija se jedinstveni katalog u kome pomoću pretraživača ili odabirom žanra, korisnik lako pronalazi željeni naslov.

 

Među odabranim, besplatnim knjigama, nalazi se za svakoga po nešto – od stripova i magazina, do romana i dečjih slikovnica. Aplikacija eKnjižara u svojoj bazi sadrži i veliki broj dodatnih naslova koji su dostupni za kupovinu. Aplikacija nudi kratak opis i cenu naslova koji je interesantan, a ukoliko korisnik želi, kupovinu može obaviti jednim klikom koji vodi na Android market odakle se naslov može preuzeti.

 

Tanki i lagani Samsung Galaxy Tab A idealan je za čitanje. Ima operativni sistem Android 5.0 Lillipop, opremljen je 9,7-inčnim ekranom i dolazi sa novim odnosom stranica 4:3 koji je prilagođen formatu stranica na Internetu, elektronskih knjiga i časopisa, za prirodnije i proporcionalnije iskustvo čitanja. Samsung Galaxy Tab A je tablet modernog dizajna i predstavlja odličan spoj funkcionalnosti i vrhunskih performansi. Ima zadnju kameru od pet i prednju od dva megapiksela. Opcija Auto Focus donosi jasne fotografije, a Continuous Shot omogućava slikanje 20 fotografija samo jednim dodirom.