VIP neo tarifeVIP neo tarife

Jedna od najčešćih aktivnosti na putovanjima, pored obilaska turističkih atrakcija i degustacije lokalnih gastronomskih specijaliteta, traženje slobodne wi-fi mreže, ovog leta će biti u opadanju. Kompanija Vip svojom novom ponudom rešava problem online dostupnosti u inostranstvu tako što svim novim NEO korisnicima ili onima koji obnavljaju ugovor uz standardne pogodnosti ove tarife daje dodatno 1GB interneta u romingu mesečno, tokom celog perioda trajanja ugovorne obaveze.

Bilo da putuju na letovanje u Grčku, Tursku ili Španiju, obilaze Zlatni Prag, Beč ili Pariz, posećuje najbliže u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini – korisnici koji potpišu ugovor u promo periodu moći će da uživaju u 1GB interneta. Dodatno, da bi se osećali kao kod kuće, cena 1 MB nakon što potroše gigabajt besplatnog interneta je 1 dinar, ista kao kada su u Srbiji.

„Sve naše ponude imaju jednu zajedničku tačku, a to je da su kreirane sa ciljem rešavanja potreba korisnika, bilo to neograničeno komuniciranje u zemlji, koje smo prvi omogućili svojim korisnicima uvođenjem NEO tarifa ili, u ovom slučaju, internetom u romingu. Ovim potezom želimo da korisnicima omogućimo veću kontrolu troškova rominga, kao i da sprečimo da im prva pomisao na putovanje budu neplanirane situacije i strah od previsokih računa po povratku”, izjavio je ovom prilikom Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanije Vip mobile.

Iako će aktuelna promocija trajati do 30.juna, za korisnike koji su i dalje pod ugovornom obavezom, Vip je pripremio posebnu pogodnost. Od 15. juna do 30. juna mogu uzeti rezervaciju za NEO roming promociju, i onda do kraja godine obnoviti ili potpisati ugovor pod istim uslovima kao i korisnici koji to urade u promotivnom periodu.