veeam

Veeam® Software, inovativni pružalac rešenja koja omogućavaju stalnu dostupnost preduzeća (Availability for the Always-On Enterprise™), danas je najavio novu inicijativu da pokloni oko 200 miliona dolara putem ekskluzivnog BESPLATNOG Veeam programa cloud usluga. Od ovog trenutka, svaki korisnik koji koristi Veeam za lokalno formiranje rezervnih kopija i povratak podataka sada ima pravo na besplatno cloud formiranje rezervnih kopija i oporavak od havarije kao uslugu (DRaaS) do iznosa od 1,000 dolara od strane Veeam-a i njegovih partnera.

Ova angažovanost da se investira u usvajanje DRaaS-a proističe iz zahteva Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) programa od strane preduzeća svih veličina i u 2017. godini uzdiže se na sam vrh od 79-postotnog rasta Cloud-a u odnosu na isti period tokom 2016. godine. DRaaS nastavlja da dobija na snazi zbog pristupačnijih cena i poboljšane funkcionalnosti da zadovolji zahteve dostupnosti i usaglašenosti. Gartner procenjuje da će se DRaaS tržište praktično utrostručiti u naredne dve godine, do tačke prihoda od 3.4 milijarde dolara do 2019. godine.[i]

„Organizacije širom sveta u sve većem broju usvajaju cloud platforme za IT i poslovna rešenja, i njima je potrebna platforma dostupnosti koja je skalabilna, pouzdana, sigurna i dovoljno prilagodljiva da maksimalno iskoristi multi-cloud infrastrukture,” rekao je Paul Mattes potpredsednik Veeam-ove Global Cloud Grupe. „Mi, zajedno sa našim partnerima, prepoznajemo ovu priliku i u potpunosti se posvećujemo velikim investicijama koje podržavaju naše partnere i krajnje korisnike, i unapređuju isporuku naše cloud vizije i strategije.”

 

Pored toga što pomaže korisnicima da prihvate prednosti DRaaS-a, Veeam BESPLATNI program Cloud usluga je osmišljen da pomogne tradicionalnim preprodavcima da se prošire u sred promena na tržištu usluga baziranih na cloud-u. Veeam povezuje preprodavce sa VCSP partnerima, pomažući im da uspostave poslovanje cloud usluga koje generiše stalne rastuće mesečne izvore prihoda.

 

„Veeam je posvećen da pomogne našim partnerskim kanalima da se razvijaju i da ostvare vrednost prelaskom na cloud usluge,” rekao je Kevin Rooney, potpredsednik North American Channel Sales-a. „Besplatni program Cloud usluga je izvrstan katalizator za Veeam partnere da kreiraju nove poslovne mogućnosti istovremeno pružajući dugoročnu vrednost svojim korisnicima”.

„Veeam nastavlja da razvija vrhunske cloud integracije za svoje korisnike,” rekao je Ian McClarty, predsednik phoenixNAP-a. „Lansiranje Veeam BESPLATNOG programa Cloud usluga je uzbudljiv korak ka stalnoj dostupnosti za veliki broj korisnika. Oduševljeni smo što Veeam donosi tako neodoljivu ponudu svakom svom klijentu kako bi omogućili svojim korisnicima dostupnost po principu 24.7.365.”

Ova ograničena ponuda je dostupna za sve Veeam Availability Suite™, Veeam Backup & Replication™ i Veeam Backup Essentials™ krajnje korisnike sa aktivnim Veeam ugovorima o održavanju. Veeam BESPLATNI program Cloud usluga će prvo biti lansiran u Severnoj Americi, sa planovima da se proširi u EMEA, LATAM and ANZ regione u narednih nekoliko meseci. Za više informacija, posetite https://go.veeam.com/promo-free-cloud-services .

Registracija je sada otvorena za VeeamON 2017, svetski premijerni događaj dostupnosti hibridnog cloud-a, koji će se održati od 16 – 18 maja 2017. godine u New Orleans-u, LA. Ključni govornici će između ostalog biti Mark Russinovich, glavni direktor tehnologije za Microsoft Azure, i Sanjay Poonen, glavni operativni direktor, operacije korisnika, VMware.