HONOR View20 Moschino

Globalni tehnološki brend, HONOR, danas je objavio niz osvojenih nagrada na CES-u 2020, koje su mu dodelili brojni internacionalni mediji i organizacije. Priznanja predstavljaju potvrdu međunarodne priznatosti brenda i najnovije tehnologije koju koristi, stabilnih poslovnih rezultata i vrhunskih proizvoda.

HONOR MagicWatch 2, pametni sat druge generacije sa baterijom koja traje 14 dana i asistentom za zdravlje, osvoji je nagradu ‘’Najbolji na CES-u 2020’’ od strane međunarodnih medijskih kuća Android Headlines, PocketNow i Ubergizmo. HONOR Band 5 Sport, pametna narukvica, je takođe pobedila u kategoriji ‘’CES 2020 Spotlight Award’’ sa nagradom koju dodeljuje Android Authority.

HONOR je krunisan kao ‘’Top 15 Global Smartphone Brand of the Year’’ i ‘’Global 5G Smart Phone Innovation Breakthrough Brand’’ od strane organizacije IDG, zahvaljujući inovacijama iz oblasti 5G tehnologije.

HONOR je tokom 2019. godine zabeležio rast na svetskim tržištima gde je ostvario porast od 21% u isporukama pametnih telefona, tokom prva tri kvartala u odnosu na godinu pre, na osnovu IDC. Sa podrškom koju donosi uspešna i vizionarska 1+8+N IoT strategija, HONOR je dostigao zapanjujući rast od 1333% u odnosu na prošlu godinu u pošiljkama nosivih uređaja, a za isti period od prva tri kvartala. Brend je nastavio da se pozicionira kao lider na ključnim tržištima. U Rusiji je HONOR zauzeo udeo od 25% tržišta.

“Počastvovani smo što smo dobili priznanje za jednog od najboljih brendova u industriji koje dodeljuje IDG.  Naša uspešna 1+8+N strategija, koja ima za cilj kreiranje ekosistema sa integrisanim pametnim uređajima, je na putu da ostvari u potpunosti povezano društvo.  HONOR će nastaviti da bude vodeća sila inovacija u okviru industrije, sa glavnom ulogom u razvoju 5G tehnologija i pametnog življenja.” izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR.

2020 godina će za HONOR biti posvećena kreiranju novih tehnloških rešenja kao što su PC uređaji, nosivi uređaji, pametni audio uređaji i pametni ekrani. Uskoro vas čeka još iznenađenja od kompanije HONOR.