Nordeus Top Eleven

Veljko Paunović, selektor srpske reprezentacije koji je ove godine vodio “orliće” do zlata, od danas savetuje i menadžere u igri Top Eleven. Zahvaljujući njegovoj saradnji sa Nordeusom, tvorcem najigranijeg onlajn fudbalskog menadžera, igrači će sada moći da unaprede svoje iskustvo i postignu još bolje rezultate uz savete jednog od najboljih fudbalera svoje generacije.

Upisom na listu saradnika, Veljko Paunović se pridružio zvaničnom ambasadoru igre Top Eleven, menadžeru kluba Čelzi, Žozeu Murinju.

 

“Drago mi je da postoji veliki broj igrača koji želi da se oproba u ulozi fudbalskog menadžera i smatram da je Top Eleven dobar način da to iskuse. Zadovoljstvo mi je da mogu da prenesem deo svog znanja i ljubavi prema fudbalu i na ovaj način”, izjavio je Veljko Paunović.

Nordeus rayvojni centar u Makedoniji
Nordeus rayvojni centar u Makedoniji

Top Eleven je evoluirao u najpopularniji fudbalski menadžer na svetu zahvaljujući tome što i nakon pet godina Nordeus svakodnevno nastoji da unapredi sve aspekte igre. Tako kroz saradnju sa poznatim imenima iz sveta fudbala, na najbolji način podržava igrače da se ostvare kao uspešni menadžeri.

 

“Saradnja sa stručnjakom koji deli našu strast prema fudbalu, teži vrhunskim rezultatima i kvalitetno neguje timski duh nam je veoma važna i jako sam ponosan na činjenicu da je u pitanju baš Veljko Paunović. Verujem da delimo iste vrednosti sto ga čini sjajnim pojačanjem za Top Eleven. Njegovo znanje i iskustvo nam omogućava da nastavimo sa unapređenjima koja čine igru još dinamičnijom”, dodao je Branko Milutinović, direktor Nordeusa.