Vertex Standard LMR, Inc., vodeći proizvođač dvosmernih radio uređaja, danas je lansirao analognu seriju radio uređaja VX-260, nudeći širi dijapazon karakteristika, na taj način maksimizirajući vrednost ovih modela. Serija je namenjena korisnicima s različitih područja delovanja, uključujući sigurnosnu industriju, fabrike, hotele i kompanije koje se bave građevinom.

radio-mikrofon

Serija analognih VHF/UHF prenosnih radio uređaja VX-260 bogata je mogućnostima i nudi korisnicima poboljšan zvučnik i jasniji zvuk, proširenu interoperabilnost, programabilne alarme u hitnim slučajevima i sistem univerzalne baterije. Ugradnja sistema univerzalne baterije („UNI“) omogućava korisnicima da za sve radio uređaje Vertex Standard koriste jednu vrstu baterije i punjača.

Novi modeli uključuju VX-261 sa 16 kanala i dva tastera, odnosno VX-264 sa 128 kanala, šest tastera koji se mogu programirati i ugrađenim inverzijskim kriptiranjem glasa.

„Ovi uređaji nude baš ono što korisnicima treba: potpuno rešenje koje je povoljno, povećava kvalitet zvuka, koristi univerzalne baterije i proširuje interoperabilnost s MDC-om 1200® i sistemom FleetSync®*“, izjavio je Andre Flasche, direktor distribucijske prodaje za Evropu i Afriku u kompaniji Vertex Standard.

„Ključna osobina naših kompaktnih radio uređaja bogatih mogućnostima je da našim korisnicima daju mogućnost komunikacije bez kompromisa. Naša poboljšana serija analognih uređaja ponudiće veću vrednost i tehničke mogućnosti, poboljšavajući rad na terenu. Ovom serijom ciljamo na različite vrste kupaca koji žele da povećaju efikasnost“.

Vertex Standard je takođe predstavio veliki broj dodataka koji upotpunjuju kompanijsku ponudu uređaja.