viber plus

Rakuten Viber, jedan od vodećih svetskih mesindžer aplikacija, lansirao je svoj premijum servis pod nazivom Viber Plus za korisnike u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Ovaj mesečni pretplatni servis, dostupan po ceni od $1.99 mesečno, donosi niz premijum funkcionalnosti koje će dodatno obogatiti iskustvo korišćenja Vibera. U ovom članku istražujemo ključne karakteristike Viber Plusa, prednosti pretplate, kao i planove kompanije za dalje proširenje ovog servisa.

O Viberu i Uvođenju Viber Plusa

Viber ostaje besplatan za sve korisnike, ali kompanija je odlučila ponuditi dodatne funkcionalnosti kroz Viber Plus servis kako bi pružila premijum iskustvo onima koji žele više od standardnih usluga. Ova inicijativa ima za cilj poboljšati korisničko zadovoljstvo i istovremeno pružiti dodatne opcije za privatnost.

Ključne Funkcionalnosti Viber Plusa

1. Viber Bez Reklama

Jedna od glavnih prednosti pretplate na Viber Plus je mogućnost korišćenja aplikacije bez prikazivanja reklama. Za $1.99 mesečno, korisnici će uživati u čistijem i neometanom korisničkom interfejsu bez reklamnih banera.

2. Isčitavanje Glasovnih Poruka

Viber Plus omogućava korisnicima čitanje transkripta primljenih glasovnih poruka. Ova funkcionalnost pruža praktično rešenje u situacijama kada korisnik nije u mogućnosti da presluša poruke ili želi sačuvati diskreciju u bučnom okruženju.

3. Nevidljivi Režim

“Nevidljivi režim” dodaje dodatni sloj privatnosti korisnicima. Oni mogu čitati poruke bez da pošiljalac zna da je poruka pročitana ili da li je primalac trenutno na mreži. Ova funkcija je posebno korisna za one koji žele diskretno pregledati poruke.

4. Neograničeni Stikeri

Pretplatnici Viber Plusa dobijaju pristup neograničenom preuzimanju stikera, uključujući i one koji su inače dostupni uz naknadu. Ovo pruža dodatnu kreativnost i izražavanje tokom komunikacije.

5. Jedinstvene Ikonice Aplikacije

Korisnici mogu personalizovati izgled svoje Viber ikonice na mobilnim ili desktop uređajima. Različite opcije uključuju ikone poput jednoroga, tema koje prikazuju noć, svetlosni bljesak i druge vizuale koji odražavaju individualnost korisnika.

6. Tehnička Podrška Uživo

Viber Plus pretplatnici imaju privilegiju pristupa tehničkoj podršci uživo putem četa. Ova usluga omogućava korisnicima da reše eventualne probleme ili dobiju odgovore na pitanja brzo i efikasno.

7. Lični Verifikacioni Bedž

Kao simbol statusa pretplatnika Viber Plus servisa, korisnici će moći istaći svoj poseban status među kontaktima, pružajući dodatnu autentičnost i prepoznatljivost.

Kako Aktivirati Viber Plus?

Aktiviranje Viber Plus servisa je jednostavno. Korisnici koji žele isprobati premijum funkcionalnosti mogu kliknuti na “Još” u donjem desnom uglu ekrana aplikacije. Važno je napomenuti da će sve standardne funkcionalnosti Viber aplikacije, poput slanja tekstualnih poruka i pozivanja, i dalje ostati potpuno besplatne.

Planovi za Buduće Proširenje

Uvođenje Viber Plus servisa nije ograničeno samo na Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Kompanija planira periodično proširivati dostupnost ovog premijum servisa na nove zemlje. Trenutno je Viber Plus dostupan u više zemalja širom sveta, a korisnici se mogu radovati nizu novih i uzbudljivih funkcionalnosti koje će biti predstavljene u budućnosti.

Zaključak

Viber Plus donosi novo, premijum iskustvo korisnicima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Za pristupačnu cenu od $1.99 mesečno, korisnici mogu uživati u ekskluzivnim funkcionalnostima koje unapređuju privatnost, praktičnost i kreativnost tokom korišćenja Vibera. Ova inicijativa jasno pokazuje posvećenost kompanije Rakuten Viber pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i postavljanju novih standarda u svetu mesindžer aplikacija.