vivo X serija: intuitivan dizajn za vrhunsko korisničko iskustvo

Kompanije vivo i ZEISS su se udružile da stvore prvoklasno iskustvo snimanja za korisnike pametnih telefona. Beleženje profesionalnih snimaka zahteva dobru kameru i objektiv, veštine, a ponekad i dodatnu opremu, što za obične korisnike može predstavljati određenu prepreku. Zato kompanije ulažu veliki trud kako bi proces snimanja učinili jednostavnim, tako da svi korisnici vivo telefona mogu jednim klikom napraviti snimke i fotografije profesionalnog kvaliteta.

Besprekorni portretni režim X serije primer je strasti i posvećenosti koju vivo ulaže za usavršavanjem tehnologije snimanja. Kroz strateško partnerstvo sa kompanijom ZEISS, kao i jedinstvene funkcije poput ZEISS Style Portrait, vivo se pozicionirao na vodeće mesto u ovoj oblasti.

Za vivo, sve počinje od korisnika. Kompanija u svojim centrima za istraživanje i razvoj sprovodi mnoga istraživanja i ciljanih anketa kako bi identifikovala ključne faktore koji korisnicima predstavljaju određen izvor nezadovoljstva. Ovi elementi diktiraju osnovne karakteristike koje su u fokusu za svaku novu generaciju proizvoda.

Mutne fotografije su bolna tačka za mnoge korisnike pametnih telefona. Zato je neophodna dobra funkcija stabilizacije, posebno kada uslovi osvetljenja nisu idealni ili se snima u pokretu. Inovativni sistem tehnologije stabilizacije Gimbal 2.0, kroz mehaničko švenkovanje kamere znatno smanjuje podrhtavanje tokom pokreta, omogućavajući korisnicima da snime profesionalne snimke u stvarnim situacijama gde je stabilizacija potrebna i eliminiše potrebe za dodatnom opremom u vidu stativa.

Uprkos značajnim iskoracima i standardima koje je kompanija postavila, vivo i dalje aktivno radi na unapređivanju tehničkog znanja