Wiko View4Wiko View4

Budući da smo svi uvek u pokretu, a život nikad ne spava, potrebna nam je snaga kako bismo izdržali sve te duge sate. Prateći ovu činjenicu, kompanija Wiko i ove godine stavlja svoj fokus na autonomiju baterije.

Fokus na autonomiju baterije

Upravo iz ovoga, proistekla je saradnja između kompanija Wiko i SmartViser – iz želje da brend neprestano poboljšava autonomiju svojih pametnih telefona. SmartViser je poznata i nezavisna laboratorija za testiranje proizvoda, a pomenuta saradnja izgleda ovako: nezavisna strana testira Wiko pametni telefon simulirajući stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uslovima, sa ciljem da oceni performanse zasnovane na prosečnom korišćenju.

Na temelju rezultata u pogledu trajanja baterije, SmartViser primećuje “impresivne performanse” Wiko View4, pa čak ga naziva i “maratoncem” te potvrđuje 3 dana intenzivnog korišćenja s jednim punjenjem. ViSerMark je složen test protokola autonomije, koji ne oponaša samo osnovnu upotrebu, već je puno više od ovoga.

Najbolja ocena koju je SmartViser dao za pametni telefon

View4 je dobio ViSerMark ocenu 315, što je najbolja ocena koju je SmartViser dao za pametni telefon do danas.

Wiko View4 opremljen je baterijom od 5000 mAh, koja je povezana sa octa-core procesorom, pametnom trostrukom kamerom i maksimalnom memorijom od 64 GB. Sve ove karakteristike upotpunjava full-screen modernog dizajna.

Wiko View4 je zaista “naoružan” da se suoči sa najzahtevnijim načinima korišćenja tokom mnogo sati. Kompanija SmartViser je lako prepoznala napore ovog brenda da obezbedi telefone odličnih performansi po ceni dostupnoj svima.

Model je od nedavno dostupan i u maloprodaji po ceni od 16,490 RSD.