Suština novog View5 Plus je u izvrsnim fotografijama nastalim sa AI Quad kamerom od 48MP, upotpunjenom AI karakteristikama i ekspertskim opcijama koje su dostupne: Super Wide Angle, Macro i Bokeh. Sačuvajte sve što vam je važno u memoriji izuzetno velikog kapaciteta i nastavite živeti trenutak u potpunosti sa praktično beskonačnim vekom trajanja baterije u samo jednom punjenju.

PROFESIONALNE SLIKE

Pojačajte svoje iskustvo slikanja sa glavnom kamerom od 48MP na View5 Plus. Stvoren da svaki trenutak učini nezaboravnim s pobedničkim slikama za bilo koju priliku! Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još mnogo toga, čak i ako ih snimate iz daljine. Upravljajte situacijama pri slabom svetlu, jer glavni objektiv i velika veličina piksela smanjuju šum i daju oštre snimke u tamnim područjima. Snimite širu sliku bez ikakvih napora koristeći Super Wide Angle objektiv od 120°.

Grupe, kućni ljubimci, pejzaži … sada svako lako staje u kadar! Približite se i povećajte male predmete kako biste učinili da oni izgledaju ogromno s Macro objektivom. Mikro svet vredi otkriti sa oštro fokusiranim detaljima, teksturama i uzorcima zahvaljujući objektivu od 5MP. Zašto ne i malo Bokeh efekta? Snimite svetlu fotografiju i dodajte završne finese sa efektom umetničkog zamagljenja.

BESKRAJNA MEMORIJA S 128 GB ROM-a i 4 GB RAM-a

Dani ponestajanja prostora daleka su prošlost! Opremljeni s 384 GB memorije, sačuvajte sve neophodno, najbolje klipove i trending aplikacije, jer View5 Plus dolazi sa 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a, uz dodatnu 256GB mikro SD karticu.

STRUČNJAK ZA BATERIJU. 2 PUNJENJA U 1 NEDELJI

Ne smanjujte tempo! Povećana baterija od 5000mAh na View5 Plus, sertifikovana je od SmartViser-a, nezavisnog stručnog tela specijalizovanog za testiranje uređaja, garantujući 3,5 dana autonomije u jednom punjenju. Ostanite u pokretu i osetite snagu gledanja, igranja i korišćenja View5 Plus danima! Takođe, upravljajte energijom na pametniji način uz AI Battery Master, koji optimizuje aktivnost aplikacija i potrošnju energije, istovremeno produžavajući život baterije.

ULTRA-VIZUELNO URANJANJE SA O DISPLEJEM

Zaboravite glomazne ivice i iskusite vrhunski prikaz full screen-a View5 Plus za neverovatno vizuelno uranjanje u filmove, igre, pinterest i još mnogo toga. Uživajte u multimediji živih boja i detalja na 20:9 O ekranu sa HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni O indikator trajanja baterije upozorava vas direktno na ekranu: postaje zelen prilikom punjenja, beo kada je baterija do 15% i crven za preostalu snagu manju od 15%.

PREMIUM DIZAJN. PRIRODNE BOJE

Prateći šik stil, View5 Plus predstavlja zadnji poklopac upečatljivog staklenog izgleda, dok sjajni okvir objektiva proizvodi elegantni, duboki odraz. Novi gradijentni dizajn inspirisan je čudima prirodnog sveta sa nijansama Aurora Blue i Iceland Silver.

SIGURAN I PRAKTIČAN

Uz mnoštvo funkcija prilagođenih korisnicima, dolazi i intuitivno iskustvo. Osigurajte svoj pametni telefon tehnologijom Fingerprint. Dodatna sigurnost obezbeđena je samo jednim pogledom pomoću Face unlock-a. Jednostavno dodirnite i zadržite dugme Google Assistant i uputite Google da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vremensku prognozu ili uključi baterijsku lampicu prema potrebi. Sve to plus najnovija Google inovacija AndroidTM 10.

PRILAGOĐENI DODACI ZA ZAŠTITU

Birajte iz palete pametnih dodataka po meri. Pametna futrola opremljena je elegantnim, pametnim prozorom s diskretnim interfejsom za gledanje poziva, notifikacija i muzike. Udobnost je uvek na prvom mestu sa laganom opcijom prianjanja i uživanjem u igrama i video zapisima. Alternativno, štampano kaljeno staklo osigurava potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ultra otporni sloj zaštite čuva osetljivost ekrana na dodir s prevlakom protiv otisaka prstiju. Konačno, zaštitno pakovanje 2 u 1 uključuje hibridno kućište i štampano kaljeno staklo. Moderan, tanak dizajn kućišta dodaje stilu praktičnost sa prozirnim krutim materijalima za pojačanu zaštitu.