xerox

Kompanija Buyers Laboratory LLC (BLI), vodeći nezavisni stručnjak u industriji pretvaranja dokumenata u slike, proglasio je štampač Xerox Color C60 dobitnikom nagrade PRO Award u kategoriji laganih produkcijskih štampača u boji. Nagrada daje priznanje za najbolje uređaje u pojedinoj klasi nakon sprovedenih testiranja od strane kompanije BLI, kojima se tokom zahtevnog ocenjivanja funkcionalnosti, tipa slike, upotrebe različitih materijala, jednostavnosti upotrebe i mnogih drugih kriterijuma otkrivaju odlike po kojima se ističu najbolji uređaji.

xerox

Fred J. Ramsey, globalni menadžer proizvoda u kompaniji Xerox, napominje da je istaknuta funkcija štampača Xerox Color C60 njegova svestranost. “Uklapa se u svako okruženje, od štamparije do male kompanije, i učinkovito proizvodi sve – od jelovnika do razglednica i nalepnica za prozore. Ova nagrada potvrđuje da Xerox može da upozna korisnike s početnim nivoom produkcijskog štampanja u boji i da raste sa njima kao partner u kog imaju poverenja, dok se njihovo poslovanje razvija.”

Pete Emory, direktor kompanije BLI za usluge istraživanja i testiranja u laboratoriji u SAD-u hvali Xerox Color C60, i uz to izjavljuje: “Zahvaljujući njegovoj sposobnosti da sa lakoćom štampa na posebnim vrstama materijala kao što su plastika, vinilske nalepnice za prozore otporne na kidanje, magneti, znakovi i hrapava platna, zajedno sa snažnim softverskim alatima kao što je SIQA, koji omogućuje podešavanje razlika u gustini otiska, registraciji i ujednačenosti nanosa tonera, Xerox Color C60 se savršeno uklapa u štamparije i fotokopirnice, kao i korporacijske reprografske kancelarije koje žele da obavljaju štampanje unutar kompanije.”