Xerox je prepoznat kao vodeća kompanija u IDC MarketScape: centralna i istočna Evropa, Bliski istok i Afrika (CEMA) – Usluge upravljanog toka rada 2015.

 

Taj novi izveštaj se usredsređuje na tržište usluga upravljanog toka rada (MWS) u CEMA, delu razvojnih tržišnih operacija kompanije Xerox, koju analitička kompanija definiše kao skup usluga koje automatizuju i optimizuju vertikalne i horizontalne tokove rada intenzivnih dokumenata i poslovnih postupaka.

 

 

„Usvajanje usluga upravljanog toka rada i tehnologija BPO se ubrzava u regiji CEMA i ima dalekosežne prednosti za preduzetničke organizacije, mnogo opsežnije od smanjenja štampanja i uštede novca”, rekao je Mike Feldman, predsednik Large Enterprise Operations, Xerox, „od automatizovanja tokova rada opterećenih postupcima, poboljšanja produktivnosti zaposlenih, do jačanja sigurnosti dokumenata i podataka, naša rešenja kompanijama mogu pomoći da uštede vreme, zadovolje uslove održivosti i unaprede korisničko iskustvo.”

 

Ono što je istaknuto u izveštaju obuhvata pozivanje na prednosti kompanije Xerox, kao što su:

 

  • Pružanje celog spektra usluga od usluga upravljanog štampanja, automatizacije toka rada do BPO-a i mogućnosti rasta portfolija različitih industrijskih rešenja kod organizacija BPO i softverskih partnera.
  • Korišćenje velike baze korisnika, tehnologije i partnerstava kako bi se korisnici premestili na više nivoe ispisa i zrelosti u upravljanju dokumentima, uključujući automatizaciju toka rada.
  • Dobro definisani, struktuirani partnerski program i obuka i programi sertifikacije kojima se poboljšavaju veštine, osigurava doslednost i pojednostavljuje interakcija kod višeregionalnih i globalnih saradnika.

 

Taj izveštaj IDC MarketScape ocrtava predanost vođstva kompanije Xerox poboljšanju toka rada u kompanijama, uključujući automatizaciju svakodnevnih poslovnih procesa kako bi se podstakla produktivnost i isplativost na radnom mestu.