xerox

U današnjem zahtevnom svetu štampanja skalabilnost i fleksibilnost su mogućnosti koje se traže. Kompanija Xerox je zahvaljujući predanosti neprestanom razvoju predstavila nadogradnju novih i postojećih Xerox Impika® Compact, Reference i Evolution  ink-džet štampača. Pružaocima štamparskih usluga ova nadogradnja omogućiće rast poslovanja zahvaljujući povećanom obimu štampanja i produktivnosti, a većina korisnika neće morati da ulaže u dodatne hardverske nadogradnje kako bi iskoristila ove mogućnosti.

Štamparije će uz pomoć ovoga moći da odrade više posla zahvaljujući manjem vremenu obrade i do 30% većim brzinama štampe (40 kHz). Takođe, zahvaljujući promenljivoj veličini kapljica, mastilo je u potpunosti optimizovano za mešani sadržaj stranica gde se male kapi koriste za detalje, a velike kapi za poboljšanje gustine i pokrivenosti stranice. Opcija „Very High Quality“, dostupna na štampačima Evolution kao i na monohromnim konfiguracijama, pruža nove nivoe kvaliteta slike ekvivalentne rezolucije ekrana od 1200 dpi i omogućuje izrazito učinkovitu potrošnju mastila uz veću jasnoću spektra boja.

U kompaniji Xerox neprestano radimo na inovacijama kako bismo proširili raspon performansi i vrednosti tehnologija koje korisnicima omogućavaju maksimalan povrat investicije. Nadogradnje štampača Xerox Impika korisnicima pružaju skalabilne proizvodne mogućnosti uz pomoć kojih mogu bolje da izađu u susret potrebama svojih klijenata i da isporuče sve veći broj porudžbina“, izjavila je Cristina Fernandez, potpredsednica i generalni menadžer sektora „Continuous Feed Inkjet Business“ kompanije Xerox.