Ovlašćeni partneri sada imaju nove načine na koje mogu da podstaknu rast prihoda i ojačaju odnose sa klijentima zahvaljujući Xerox (NYSE: XRX) programu za izradu personalizovanih aplikacija (Personalized Application Builder) i ojačanom Globalnom partnerskom programu.

„Svojim ovlašćenim partnerima brzo i učinkovito donosimo rešenja i usluge kako bi i oni mogli da iskoriste deo značajnih tržišnih mogućnosti u području upravljanja dokumentima za MSP-ove”, kaže Saša Pigac, Xerox Country Manager Balkans. „Naš cilj je pomoći partnerima da povećaju prihode tako što će spojiti Xeroxovu tehnologiju i usluge sa svojim jedinstvenim rešenjima, kako bi svojim klijentima pomogli da pojednostave svakodnevno poslovanje.”

 Xerox-WorkCentreR-6655

Program za izradu personalizovanih aplikacija

Program za izradu personalizovanih aplikacija (Personalized Application Builder) je skup alata, programa osposobljavanja i marketinških resursa koji partnerima omogućuje da izrade prilagođena rešenja koja ispunjavaju jedinstvene zahteve njihovih klijenata i da se istaknu tako što će zaštititi rešenje pod sopstvenim nazivom.

Za razliku od ostalih dobavljača, raznovrsnost Xeroxovog programa omogućuje partnerima da izrade personalizovana rešenja, od kancelarijskih usluga i usluga upravljanja štampom (MPS) do produkcije, i na taj način im daje prostor za rast.

Alati u sklopu programa Personalized Application Builder prikladni su za sve informatičke infrastrukture i infrastrukture upravljanja dokumentima i obuhvataju Xerox App Studio, opremu za razvoj softvera (Software Developer Kits) za MPS, FreeFlow® (softver za radni tok) i platformu za proširivanje interfejsa Extensible Interface Platform. Partneri mogu da izrade svoje aplikacije, ili da rade zajedno sa ovlašćenom Xeroxovom mrežom, koja izrađuje rešenja u njihovo ime.

„Zahvaljujući Xeroxovom programu Application Builder možemo povećati svoju vrednost prema postojećim klijentima i steći nove klijente pružanjem personalizovanih rešenja”, kaže Gunnar Fransson, direktor kompanije xllnc. „Aplikacije nam pomažu u sticanju ugleda kao pružilaca IT i MPS usluga, čime postižemo veći udeo budžeta za informacionu tehnologiju naših klijenata.”