xiaomi

Otvaranje 1000. Xiaomi prodavnice usred pritiska Covid-19 pandemije je dokaz snažnog potencijala globalnog maloprodajnog poslovanja kompanije Xiaomi

Xiaomi, globalni tehnološki lider, je danas objavio da je otvorio preko 1000 Xiaomi maloprodaja na globalnim tržištima*, što predstavlja glavnu prekretnicu u globalnoj ekspanziji kompanije. Da bi proslavio ovaj važan trenutak, Xiaomi održava specijalan događaj pod imenom 1000 Xiaomi radnji, nudeći ekskluzivne promotivne akcije kao izraz zahvalnosti Mi fanovima i vernim kupcima koji su pomogli kompaniji da dostigne ove nove visine.

Uprkos svim izazovima, hiljadita Xiaomi radnja se otvara nakon godine najbržeg rasta

Ovaj značajan podvig postignut je uprkos izazovnim okolnostima sa kojima su se suočavale maloprodaje širom sveta. Uspeh Xiaomi radnji koje prkose ovom trendu svedoči o snazi Xiaomi brenda među potrošačima i ogromnom potencijalu za napredak poslovanja kompanije Xiaomi na globalnim tržištima.

Xiaomi radnje su nezavisne maloprodaje koje su osnovane od strane i kojima upravljaju partneri kompanije Xiaomi. Sve globalne Xiaomi radnje rade u skladu sa Xiaomi standardima i isključivo prodaju zvanično ovlašćene Xiaomi proizvode. Xiaomi radnje su prema tome zvanične lokacije visokog standarda koje predstavljaju maloprodajni lanac kompanije.

Globalna maloprodajna kampanja kompanije Xiaomi

Prva globalna Xiaomi radnja otvorila je vrata za sve Mi fanove 2016. u Singapuru. Od tada se broj radnji brzo širio celim svetom.

U znak obeležavanja ovog značajnog uspeha, Xiaomi održava specijalan događaj u radnjama pod imenom 1000 Xiaomi radnji, kao način da se zahvali bezbroju Xiaomi kupaca i Mi fanova koji podržavaju već godinama kompaniju i veruju u njene proizvode. Pomenuta kampanja će se održati u većini Xiaomi radnji**.

Xiaomi je proširio svoje prisustvo najbržim tempom ikad otkako je program Xiaomi maloprodaja započet 2016. Održavanje ove kampanje na tržištima gde je Xiaomi prisutan je odličan način da se nagrade svi Mi fanovi koji su podržali kompaniju Xiaomi tokom ove izazovne godine.