Xiaomi Redmi Note 10Xiaomi Redmi Note 10

Xiaomi predstavio Redmi Note 10 seriju koja nastavlja sa podizanjem standarda pametnih telefona uz izvrsne, a ipak pristupačne uređaje

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je najavio da širi svoju liniju pametnih telefona srednjeg ranga, uključujući Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 i Redmi Note 10 5G. Sa 108MP Voyager, 64MP Adventurer, AMOLED Explorer i 5G Pioneer, serija nastavlja Xiaomijevu posvećenost pružanju najnovijih unapređenja pametnih telefona svima i redefinisanju kralja srednjeg ranga u industriji.

Redmi Note 10 Pro: 108MP i 120Hz AMOLED po prvi put u Redmi Note seriji

Redmi Note 10 Pro podiže celokupnu seriju na viši nivo sa svojom kamerom najveće rezolucije, što ga čini mid-range kraljem mobilne fotografije. Kombinacija 108 MP senzora sa 9 u 1 binning tehnologijom i Dual nativo ISO tehnologijom snimaju najfinije detalje, pružaju veći dinamički raspon i nude niz mogućnosti za uređivanje fotografija. Zahvaljujući noćnom režimu (Night mode 2.0) kojeg pokreće RAW algoritam sa više kadrova, korisnici mogu da snime očaravajuće slike čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Redmi Note 10 Pro nudi profesionalno i telemakro snimanje video zapisa. Takođe, donosi nekoliko novih načina snimanja – Photo Clones, Video Clones, Dual Video i Long Exposure koji će deljenje fotografija i video zapisa na društvenim mrežama učiniti zabavnijim.

Uz neprimentni redizajn, Arc bočni senzor za otisak prsta i 6.67” 120Hz AMOLED DotDisplay, Redmi Note 10 Pro pruža ugodno all-around korisničko iskustvo. Elegantan i izdržljiv, opremljen Corning® Gorilla® Glass 5 staklom s prednje strane koje ga štiti od ogrebotina i oštećenja, dostupan je u 3 boje koje će vas ostaviti bez daha – Onyx Gray, Glacier Blue i Gradient Bronze.

Kada je reč o performansama, Redmi Note 10 Pro uistinu obara s nogu. Opremljen je jednim od najsnažnijih 4G procesora na tržištu Qualcomm® Snapdragon ™ ️ 732G. Idealan za gejmere i strimere, ovaj pametni telefon koji nudi vrhunske performanse i malu potrošnju energije, impresivan zvučni sistem sa dvostrukim zvučnicima, pruža optimalno on-the-go iskustvo gledanja. Zahvaljujući bateriji od 5.020 mAh (typ) i naprednom brzom punjenju od 33W, uređaj je brzo spreman za ponovno korišćenje.

Redmi Note 10S & Redmi Note 10: Iznova kreiraju iskustvo korišćenja mid-range pametnih telefona

Redmi Note 10S i Redmi Note 10 pružaju optimalno iskustvo gledanja sa 6,43-inčnim AMOLED DotDisplay-om. Kao i Redmi Note 10 Pro, oba uređaja dolaze sa neprimetnim redizajnom i ažuriranjima, uključujući Arc bočni senzor otiska prsta, brzo punjenje od 33W, svetlosni senzor od 360 stepeni i impresivne dvostruke zvučnike.

Redmi Note 10S i Redmi Note 10 spremni su zabeležiti sve životne trenutke sa svojim četvorostrukim kamerama koje se sastoje od kamere ultra širokog ugla od 8MP za grupne snimke, makro kamere od 2MP za krupne planove i senzor dubine od 2MP za portrete. Redmi Note 10S opremljen je glavnom kamerom od 64MP koja donosi ogroman napredak u odnosu na prethodnu generaciju, pa čak i nadmašuje neke vodeće modele u segmentu piksela. Sa druge strane, Redmi Note 10 opremljen je glavnom kamerom od 48 MP koja nimalo ne zaostaje kada je u pitanju snimanje impresivnih fotografija. Redmi Note 10S i Redmi Note 10 opremljeni su Pro time-lapse funkcijama, što predstavlja dodatak prethodnim usporenim snimcima, noćnom načinu rada i standardnim time-lapse funkcijama.

Zahvaljujući moćnom MediaTek Helio G95 procesoru, Redmi Note 10S pruža bolju brzinu igranja, poboljšane performanse i GPU brzinu rada do 900 MHz, dok je Redmi Note 10 opremljen brzim i lepim svakodnevnim procesorom koji će vas s lakoćom pratiti tokom svih vaših dnevnih korišćenja uređaja zahvaljujući  potpuno novom Qualcomm® Snapdragon ™ 678 procesoru.

Redmi Note 10 5G: Pristupačan 5G model za svakoga

Poenta svega je – 5G. Sa Redmi Note 10 5G, Xiaomi donosi jedan od najpristupačnijih 5G pametnih telefona na tržištu. MediaTek Dimensity 700 procesor sa 7nm tehnologijom, dvostruki 5G SIM i integrisanim modemom obezbeđuju snažne performanse ovog pametnog telefona na flagship nivou.

Uronite u zapanjujući 6.5” AdaptiveSync DotDisplay zahvaljujući kojem Redmi Note 10 5G automatski prilagođava sadržaj – od strimovanja videa na 30Hz**ili 60 Hz preko listanja kroz feedove društvenih mreža i igranja na čak 90Hz – pružajući ugodno iskustvo korišćenja uz optimalnu potrošnju baterije.

Redmi Note 10 5G opremljen je glavnom kamerom od 48MP, makro kamerom od 2MP i senzorom dubine od 2MP koji vam omogućava lako snimanje kvalitetnih fotografija. Štaviše, 5,000mAH (typ) baterija sa podrškom za 18W brzo punjenje učiniće Redmi Note 10 5G idealnim saputnikom za celodnevnu upotrebu.

Kao službeni partner za pametne telefone PUBG MOBILE Esports 2021 u Evropi i jugoistočnoj Aziji (bez ID-a), serija Redmi Note 10 daje svima priliku da izazovu granice igračkog iskustva.

Redmi Note 10 Pro dolazi u 2 varijante i biće dostupni putem Xiaomijevih prodajnih kanala tokom marta.

  • Redmi Note 10 PRO u verziji 4/64 = 32.999rsd
  • Redmi Note 10 PRO u verziji 4/128 = 35.999rsd

Redmi Note 10 dolazi u 2 varijante i biće dostupni putem Xiaomijevih prodajnih kanala tokom marta.

  • Redmi Note 10 u verziji 4/64 = 23.999rsd
  • Redmi Note 10 u verziji 4/128 = 26.999rsd