Xiaomi TV Stick 4K

Kompanija Xiaomi, globalni lider u proizvodnji pametnih telefona i IoT uređaja nedavno je predstavila na srpskom tržištu Xiaomi TV Stick 4K koji omogućuje korisnicima da strimuju 4K televiziju bilo gde, uz podršku za Dolby Atmos i Dolby Vision.

Xiaomi TV Stick 4K predstavlja uređaj koji jednostavno pretvara bilo koji TV uređaj u pametni televizor, nudeći korisnicima desetine opcija za gledanje različitih sadržaja, surfovanje Internetom ili igranje igara. Sve što je potrebno jeste da povežete uređaj sa svojim televizorom i povežete se na Wi-Fi mrežu.

Sa Xiaomi TV Stick 4K Strimujte 4K televiziju gde god da se nalazite

Uređaj omogućuje 4K rezoluciju od 3840 x 2160 na vašem ekranu, a u kombinaciji sa Dolby Vision tehnologijom podiže korisničko iskustvo na viši nivo i donosi živopisne kadrove pravo u vašu dnevnu sobu. Takođe kompaktan dizajn Xiaomi TV Stick 4K karakteriše četvorojezgarni Quad core CotexA35+ procesor koji pruža moćne performanse. Bez obzira da li gledate film visoke rezolucije, slušate muziku ili igrate igrice, uz novi TV Stick možete očekivati izuzetnu brzinu i stabilnost. Takođe, zahvaljujući dimenzijama, ovaj uređaj možete poneti svuda sa sobom i strimovati najkvalitetniju TV gde god da ste.

Integrisani servisi redefinišu pojam kućne zabave sa Xiaomi TV Stick 4K

Xiaomi TV Stick 4K dolazi opremljen Android TV 11 i pruža vam jednostavno, ali impresivno iskustvo. Takođe, na uređaj su instalirani i Netflix, Amazon Prime Video i Youtube koji vam daju pristup najaktuelnijim sadržajima i omogućuju da otkrijete više od 400.000 filmova i emisija. A na Google play prodavnici možete pronaći i preuzeti sve aplikacije koje su vam potrebne i koristiti ih neometano.

Kako uređaj ima integrisan Google Assistant imate pristup mnoštvu zabavnih sadržaja, ali možete pomoću njega i da kontrolišete pametne uređaje u svom domu i da pretražujete informacije. A za sve televizore koji ne nude tu opciju, postoji i funkcija prepoznavanja govora. A pomoću ugrađenog Chromecast-a uvek možete strimovati sadržaje sa svog telefona ili laptopa na veliki ekran.

Živopisan zvuk Xiaomi TV Stick 4K na svim sadržajima

Poznata Dolby Atmos tehnologija stvara vrhunski surround sistem koji donosi bioskopski efekat u vašoj dnevnoj sobi. Koji god sadržaj da gledate, zvuk će biti bogat, a muziku ćete čuti bolje nego ikada do sad.

Uređaj je dostupan kod svih ovlašćenh dobavljača i maloprodaja, a cena uređaja je  8.990 RSD.