XPG predstavlja kompaktno ATX srednje Tower kućište STARKER

Na CES-u predstavljena najnovija mid-tower kućišta, sistemi za hlađenje i spoljašnji RGB SSD

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, na potpuno digitalnom događaju CES 2021 predstavio je najnovija mid-tower kućišta, sisteme za hlađenje, spoljašnji RGB SSD i žvakaću gumu za igrače.

XPG žvakaća guma za igrače

Gubitak koncentracije i umor deo su igračkog iskustva, posebno nakon dugih sesija igranja. Da bi igračima pomogao da nastave da igraju, XPG je osmislio svoju žvakaću gumu za igrače. To je prvi takav proizvod robne marke XPG, a među njegovim sastojcima je kofein za brzu dozu energije i poboljšanu koncentraciju. Ta guma za žvakanje sadrži i lutein – antioksidans za koji se smatra da je koristan za vid pa između ostalog može suzbiti upalu i povećati oštrinu vida. Žvakaća guma ne sadrži masti ni proteine, svežeg je i podsticajnog ukusa mentola.

E-ATX mid-tower kućište za PC XPG DEFENDER PRO

XPG DEFENDER PRO predstavlja XPG-ovu ambiciju u svetu PC komponenti u obliku E-ATX mid-tower kućišta u koje može stati grafička kartica dužine do 380mm i hladnjaci koji se montiraju na procesor dubine do 170 mm. Moderan koncept dizajna kućišta XPG DEFENDER PRO počinje kod spoljašnosti sa magnetskom prednjom pločom sa mrežicom koja omogućava vidljivost ARGB traka iznutra koje pri tom obasjavaju razne metalne slojeve. XPG Defender Pro dizajniran je za optimizovan protok vazduha sa tri unapred instalirana ventilatora XPG VENTO 120 ARGB. XPG DEFENDER PRO dolazi u crnoj ili beloj boji pa će odgovarati različitim potrebama.

ATX mid-tower PC kućište XPG STARKER AIR

XPG STARKER AIR je kompaktno ATX mid-tower PC kućište sa inovativnim filterom za prašinu, vertikalnom instalacijom VGA i modernim industrijskim dizajnom sa ARGB ukrasima. Krasi ga prednja ploča funkcionalnog i elegantnog dizajna sa dve trake ARGB svetala okrenute napred, a dolazi u crnoj ili beloj boji kako bi odgovarao različitim željama i potrebama. Sve je to „spakovano“ u kompaktnom obliku koji maksimalno iskorišćava ATX dimenzije. Ponuđen je i celovit komplet ulazno-izlaznih priključaka za lako povezivanje sa USB dodatnom opremom i audio uređajima, kao i jednostavan odabir između unapred programiranih svetlosnih efekata.

Tekući hladnjak za procesor „All-in-One“ XPG LEVANTE PRO

XPG LEVANTE PRO je tekući „All-in-One“ hladnjak za procesor sa Asetekovim vodećim rešenjem u branši – 7. generacijom Asetekove® tehnologije pumpe sa kontrolom modulacije širine impulsa. Taj hladnjak ima zadivljujući LCD ekran u boji dijagonale 5,3 cm na čepu pumpe koji je programabilan i može u pozadini prikazivati merne podatke o performansama poput temperature glavnog ili grafičkog procesora, podatak o naponu ili druge prilagođene sadržaje, npr. prilagođene tekstualne poruke ili crteže radi povećanja stilske privlačnosti unutrašnjosti konfiguracije. XPG LEVANTE PRO opremljen je i sa tri ventilatora XPG VENTO PRO 120 PWM sa Nidecovim napajanjem kako bi njegov pasivni hladnjak od 360 mm bio hladan i ispravno radio.

Spoljašnji RGB SSD ADATA SE900G

ADATA spoljni SSD SE900G ima crno kućište izrađeno od otpornog metala, čime se postiže privlačan izgled, izvrsna disipacija toplote i robusna trajnost koja spaja formu i funkcionalnost. Velika ploča sa RGB svetlima emituje mekan neonski sjaj. Spoljašnji SSD podržava interfejs USB 3.2 Gen2x2 i može postići brzine čitanja/pisanja do 2000 MB/s radi brzog prenosa podataka. Laički rečeno, korisnicima će trebati samo 50 sekundi za prenos 4K filma od 50 GB, što je do 12 puta brže od brojnih spoljnih diskova na tržištu.