XPG SPECTRIX D50

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast objavio je danas da je njegov XPG Overclocking Lab (XOCL) overklokovao dolazeći DDR5 memorijski modul na frekvenciju od 8,118 MT/s. XPG je prvi proizvođač DRAM memorija koji je postigao ovaj rezultat sa DDR5 memorijskim modulom. Ovo postignuće naglašava XPG-ovo znanje i ekspertizu u dovođenju memorijskih modula do njihovog punog potencijala. Rekord je postavljen s DDR5 memorijskim modulom s fabričkom frekvencijom rada 4,800 MT/s.

XOCL predano radi na pomeranju granica memorijskih performansi, a kada je osnovan 2018. bio je prva takva laboratorija na svetu.

XPG će predstaviti liniju DDR5 memorijskih modula za igrače, PC entuzijaste, overklokere i druge korisnike kasnije tokom oktobra ove godine.

Rezultat overklokiranja 1: 8118MT/s

O XPG-u – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) utemeljila je firma ADATA kako bi igračima, profesionalcima iz oblasti e-sporta i obožavaocima tehnologije ponudila proizvode najviših performansi. Posvećeni smo razvoju proizvoda koji nude ekstremne performanse i zato blisko sarađujemo sa zajednicom igrača i e-sportista radi uvida u stvarne potrebe korisnika. Nudimo ceo niz proizvoda – od sistema, komponenti, preko periferije, do uređaja – koje stvaramo uz najviše standarde stabilnosti, pouzdanosti i performansi.

Razvijamo i proizvode vrhunskog i modernog dizajna koji su nam dosad obezbedili nekoliko cenjenih međunarodnih nagrada, kao što su iF Design i Good Design. Osim ponude proizvoda, imamo aktivnu ulogu u globalnom sponzorisanju i podržavanju e-sportskih događaja i timova, pri čemu nudimo ekstremna igračka iskustva na najvišem nivou.