Nakon tri konferencijska dana, 29  stručnih IT predavanja, 4 plenarna predavanja, hackathon takmičenja i više od desetak mini događanja u novom prolećnom formatu završeno je 12. izdanje Combis konferencije koje je okupilo više od 500 učesnika.

Pre zatvaranja konferencije tri najbolja tima trećeg izdanja try{code}catch hackathona koji se održao u sklopu Combis konferencije 23. i 24. maja, održali su prezentacije svojih hackathon rešenja pred svim učesnicima konferencije, nakon čega su proglašeni pobednici hackathona. Pobedu i nagradu u iznosu od 20.000 kuna osvojio je tim Laganica. Drugo mesto osvojio je tim Riteh Web Team, dok je treće mesto pripalo timu Imutables.

Na zatvaranju konferencije Mladen Gregović, član Uprave Combisa istakao je kako se na tehnologiju danas definitivno oslanjamo više nego ikada pre, a sutra ćemo više nego danas – te kako se na to  trebamo pripremiti. “Kroz ova dinamična tri dana nastojali smo pokazati kako su mogućnosti tehnologije neograničene te da smo svi mi kreatori njene vrednosti. Dakle, koliko će nam tehnologija pomoći u poslovanju zavisi od svih nas koji je koristimo.

Verujemo kako će se svi ovogodišnji učesnici Combis konferencije u novu radnu nedelju vratiti s novom dozom IT inspiracije i željom da unaprede deo svoje poslovne rutine. Combis konferencija u ovih je 12 godina održavanja postala neizostavno mesto okupljanja ICT zajednice, i zato s ponosom najavljujemo iduće, 13. izdanje”, rekao je Gregović na zatvaranju.