Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center Vas sa zadovoljstvom pozivaju da budete deo dugo iščekivanog zvaničnog predstavljanja Windows 10 operativnog sistema, u sredu, 29. jula 2015, na štandu Microsofta u Ušće Shopping Centru.

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje će se 29. jula 2015. održati širom sveta – Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center predstaviće fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema. Pored prilike da među prvima isprobaju Windows 10, posetioci će u okviru chill zone na štandu Microsofta moći da se zabave uz Xbox i druga iznenađenja.

Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 10

Inovativan na više nivoa, Windows 10 je prvi put u istoriji Windows-a dostupan kao besplatna nadogradnja*, pružajući poznata iskustva na sigurniji način i uvek ažurirana. Nove karakteristike i aplikacije kao što su Cortana**, Microsoft Edge i Xbox integracija, čine Windows 10 najboljim i najpersonalizovanijim Windows iskustvom ikada.

Dođite 29. jula u Ušće Shopping Center, i podelite sa nama novo #Windows10 iskustvo!