Nova imagePRESS C10010VP serija_1Nova imagePRESS C10010VP

Najbolje je upravo postalo još bolje. Predstavljamo imagePRESS C10010VP seriju. Napravljena na osnovu dokazane i pouzdane tehnološke platforme sa unapređenom automatizacijom i opsežnim mogućnostima obrade medija, imagePRESS C10010VP postavlja nove standarde u produktivnosti, raznovrsnosti primena i kvalitetu. Ona je pravo rešenje za okruženja štampe velikog obima koja nastoje da postignu više. Više obima, više primena, više kvaliteta i više profita.

Doživite novi standard produktivnosti

Za komercijalne štamparske firme ili za odeljenja za štampu u okviru firme koje žele da povećaju produktivnost, dok istovremeno pružaju raznovrsnu mešavinu visokokvalitetnog odštampanog izlaznog materijala, uvek možete da računate da će imagePRESS C10010VP obaviti posao.

Ispunite najkraće rokove uz neprekinuto štampanje visokom brzinom, visokog kvaliteta, ceo dan, svaki dan. Postignite maksimalnu produkciju uz dva modela koja pružaju brzine štampe do 90 stranica u minuti (imagePRESS C9010VP) i 100 stranica u minuti (imagePRESS C10010VP), tako da možete da završavate zadatke najbrže što može.

Ovo tabačno digitalno rešenje za štampu visokih performansi pruža automatizovano štampanje na zahtev na novom nivou, što za rezultat ima mnogo manje manuelne intervencije i daleko višu efikasnost produkcije. Napredne funkcije uključuju ultrazvučnu detekciju ubacivanja više listova (Ultrasonic Multi-Sheet Feed Detection), aktivnu registraciju od napred ka nazad i linijski spektrometrijski senzor (Inline Spectrometric Sensor – ILS) za jednostavno pretpodešavanje prema boji na svakoj stranici.

Canon-ova tehnologija Dual Fixing Unit (jedinica za dvostruko fiksiranje) osigurava da se održava puna produktivnost, čak i ako se za isti zadatak koriste različiti mediji, mešane težine i teksture. A čineći i korak dalje, opcioni High Capacity Stacker (slagač visokog kapaciteta) može da se isprazni i napuni tokom štampanja kako bi se postigao 24/7 rad.

Uz opciju dodavanja modula za ubacivanje dugačkih listova papira, sada možete da uvedete automatsko dvostrano štampanje na medijima do 762 mm, ubacujući 1.000 listova preko ubacivača Canon POD Deck XL. Zašto ne biste postigli više? BDT VX 370 Feeder ubacuje do 5.000 listova medija veličine banera zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji ubacivanja, pa možete da budete sigurni da će mašina moći da izađe na kraj sa velikim obimima bez problema.

Pretvorite izazove klijenata u profitabilne prilike         

Sada možete da uvećate ponudu uz štamparske proizvode koji pružaju visoku vrednost. Zahvaljujući podršci za sintetičke medije, možete da proširite vašu ponudu kako biste odgovorili klijentima koji zahtevaju izdržljivije i vodootporne primene. Takođe možete da štampate na medijima dugačkog lista do 1300 mm za širi spektar marketinškog materijala. Ponudite različite težine medija, između 60 i 400 g/m2 i podršku za reljefni papir. CV Toner + veća raznovrsnost medija + više opcija završne obrade = izuzetno kreativne primene. A veća vrednost dovodi do viših marži.

Uz imagePRESS, kvalitet se nikada ne dovodi u pitanje. Zahvaljujući inovativnoj R-VCSEL tehnologiji, Multi-D.A.T. podešavanjima boje i svestranim šemama za ekran radi neprikosnovenog kvaliteta slike, imaćete samopouzdanje da isporučite širok spektar kvalitetnih primena, od menija do prospekata i od knjiga do banera dugačkog lista. Jedinstvena struktura CV Tonera pruža superiornu izdržljivost i veće performanse prenošenja, tako da možete da iskoristite još veću preciznost teksta i slika na svakoj stranici koju odštampate.

Radi maksimalne fleksibilnosti, možete da napravite sopstvenu konfiguraciju koja odgovara potrebama vašeg biznisa. Odaberite iz širokog spektra Canon rešenja i rešenja nezavisnih proizvođača koja imaju DFD Bridge mogućnost povezivanja, tako da možete da napravite krajnji proizvod koji je odmah spreman za isporuku, od početka do kraja.

Mark Lawn, direktor za profesionalna štamparska rešenja, Canon Europe kaže, „Serija imagePRESS C10010VP je nova prekretnica u evoluciji digitalne kolorne produkcione štamparske mašine, postavljajući nove standarde u produktivnosti, raznovrsnosti primene i kvalitetu. Sa preko 15.000 instaliranih imagePRESS uređaja u regiji EMEA u poslednjih pet godina, mi gradimo na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi, sa unapređenim mogućnostima automatizacije, kako bismo vam pomogli da dostignete svoje buduće poslovne ambicije. Sada možete da budete sigurni da ćete isporučiti bilo koji obim, iznova i iznova, zahvaljujući pouzdanoj tehnologiji koja pruža maksimalno vreme dostupnosti. Pomozite svojim klijentima da izazove pretvore u profitabilne prilike.“