Canon SDD-Press-Trim

U želji da kupcima pomogne da povećaju efikasnost produkcije materijala, Canon Europe danas dodaje u svoj portfolio dva linijska rešenja za završnicu nezavisnih proizvođača – SDD PTM7006 Press Trim Module za obrezivanje brošura i GBC eWIRE Pro linijski uređaj za koričenje žicom.

Ekskluzivan za Canon, SDD PTM7006 Press Trim Module može linijski da se poveže na Canon imagePRESS C910 ili štampač varioPRINT 140 serije, čime se omogućava brza produkcija brošura i uputstava u jednoj optimizovanoj operaciji, bez dodatnog rukovanja ili koraka završne obrade. Obrezivanjem duže ivice brošura debljine do 6 mm, ovaj modul takođe izravnava riknu da bi se dobio vrhunski, profesionalni izgled i kako bi se olakšalo pakovanje, slaganje i distribucija. Klijenti mogu da biraju između još dve opcije za dodatno poboljšavanje kvaliteta brošure – dvostranog obrezivača za primene sa štampom od ivice do ivice i modula za četvrtasto presavijanje kako bi se dobila potpuno četvrtasta rikna.

GBC eWIRE Pro se savršeno integriše sa Canon imagePRESS C910, imagePRESS C10010VP serijom i varioPRINT 140 serijom za monohromatsku digitalnu štampu kako bi obezbedio potpuno automatizovani proces produkcije brošura koričenih žicom sa dvostrukom petljom. To omogućava čak i manjim štamparijama da eliminišu usko grlo ručnog koričenja žicom sa dvostrukom petljom i da svaki put isporuče precizne, profesionalno koričene dokumente.

Mark Lawn, direktor za profesionalna štamparska rešenja za Canon Europe, komentariše: „Pandemija je kod štamparija stavila svež naglasak na važnost automatizacije i dodavanja vrednosti za kupce. Završna obrada je ključna za obe od tih stvari, a mi smo posvećeni da ponudimo najširi mogući izbor rešenja, čime pomažemo štamparima da uspeju tako što će optimizovati produkciju i razgranati poslovanje na nova područja primene. Pomoću ovih novih opcija naših partnera za završnu obradu, kompanija SDD i GBC, pružaoci usluga štampe i interna štamparska odeljenja koji rade na Canon-ovim digitalnim tonerskim štampačima mogu da dodaju profesionalnu prednost svojim proizvodima, a istovremeno da smanje vreme i cenu produkcije.“