Canon Europe najavljuje početak prodaje modela Canon SELPHY SQUARE QX10, najnovijeg dodatka popularnoj SELPHY liniji kompaktnih fotoštampača i Canon XS-20L paket kvadratnih fotopapira. Dovoljno mali da stane u torbicu ili ranac, ovaj prenosni i ručni fotoštampač savršena je dodatna oprema za entuzijaste za rukotvorine ili strastvene Instagramere, koji uživaju u štampanju bogatih, živopisnih fotografija direktno sa pametnog telefona ili tableta, kroz uparivanje sa Canon-ovom SELPHY Photo Layout aplikaciji koja je besplatna za preuzimanje (iOS/Android).

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji i Wi-Fi mogućnošću povezivanja, štampanje visokokvalitetnih kvadratnih 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 inča) otisaka sa štampača Canon SELPHY SQUARE QX10 ne može biti jednostavnije. Jednostavan za personalizaciju i sa samolepljivom poleđinom, Canon XS-20L fotopapir kvadratnog formata (prodaje se zasebno) ima klasičan izgled oivičen ramom radi dodavanja ručno napisanih komentara, pružajući korisnicima retro i nostalgični doživljaj. Zbog zaštitnog premaza, odštampane slike su otporne na razmazivanje, vodu, prljavštinu i cepanje.

Bez potrebe za kertridžima sa mastilom ili ležišta za papir, SELPHY SQUARE QX10 štampa suve i visokokvalitetne fotografije za samo 43 sekunde i ima tehnologiju sublimacije boje (dye sublimation) koja održava visokokvalitetnu završnicu otiska i otporna je na efekte izbleđivanja do 100 godina.

Pošto je dostupan u četiri različite boje (crna, bela, roze i zelena), korisnici mogu da izaberu boju koja najviše odgovara njihovom stilu. Skeniranje QR koda štampača Canon SELPHY SQUARE QX10 sa pametnog uređaja povezaće štampač sa SELPHY Photo Layout aplikacijom, iz koje korisnici mogu da pristupe biblioteci fotografija na svom pametnom telefonu i da dodaju kreativne detalje. Uz pečate, filtere, ramove i prilagođene rasporede, aplikacija pomaže da personalizujete otiske kako biste ih napravili zaista jedinstvenim.

Canon XS-20L komplet nalepnica može da se koristi za dekoraciju svakodnevnih predmeta kao što su spomenari, fotodnevnici, futrola za telefon ili kućne dekoracije radi čuvanja posebnih trenutaka, pa sve do dodavanja vizuelnih referenci na kutije za cipele ili ukrašavanja frižidera dragocenim uspomenama.

Bez napajanja, kablova i muke, Canon SELPHY SQUARE QX10 dizajniran je da se sa lakoćom uklopi u bilo kakav stil života. Zahvaljujući brzom USB punjenju, ovaj kompaktni fotoštampač koji se napaja iz baterija je zabavan, bežičan način za stvaranje prelepo izrađenih otisaka u svakom trenutku u kojima ćete uživati tokom godina.

Canon SELPHY SQUARE QX10 će biti dostupan po ceni od 149 €, a pakovanja od 20 Canon XS-20L fotopapira kvadratnog formata po ceni od 16 € u Canon-ovoj internet prodavnici i kod zvaničnih Canon distributera od marta 2020.

Za više informacija o štampaču Canon SELPHY SQUARE QX10 i Canon XS-20L kompletu nalepnica posetite:

Canon SELPHY SQUARE QX10 – ključne karakteristike:

·        Bogate, živopisne slike kvaliteta za arhiviranje koje će trajati do 100 godina

·        Prenosan i sa napajanjem iz baterija, dovoljno je mali da stane u tašnu ili ranac

·        Zahvaljujući Wi-Fi povezivanju sa pametnim telefonom, koristite Canon SELPHY SQUARE QX10 bilo gde

·        Povežite se na SELPHY Photo Layout aplikaciju 2.0 kako biste uživali u dodavanju kreativnih dodira na kvadratne otiske

·        Canon SELPHY SQUARE QX10 štampa do 256 nijansi po primarnoj boji, čime se dobija 16,7 miliona mogućih boja

Šta je u pakovanju

·        Canon SELPHY SQUARE QX10

·        Kaseta sa mastilom

·        Uzorak lepljivog papira

·        Komplet uputstva za upotrebu

·        USB Micro B konektor na USB Type-A konektor

Napomene za urednike

·        Canon SELPHY SQUARE QX10 zahteva iOS/Android uređaj sa SELPHY Photo Layout aplikacijom 2.0 kako bi se koristio