HONOR View20 Moschino

Kompanija HONOR danas je objavila da će biti jedan od glavnih sponzora drugog srpskog Red Bull Flugtag događaja, koji će biti održan za 9 dana, 23. juna na Adi Ciganliji. Može se reći da će naša prestonica biti privilegovana – biće domaćin jednom od samo osam globalnih događaja u 2019. godini iz Flugtag serije, verovatno najprepoznatljivijeg i najotkačenijeg događaja sa Red Bull pečatom.

Beogradski Red Bull Flugtag samo je jedan u nizu događaja na kojima su brendovi HONOR i Red Bull uspešno sarađivali, kako na regionalnom tako i na globalnom nivou. Posetioci će 23. juna na Adi Ciganliji, osim interesantnih i kreativnih letilica i ekipa, uživati u atmosferi za koju će biti zaduženi voditeljski trio, u sastavu Sara Jo, Ajs Nigrutin i Nikola Đuričko. Svi zainteresovani moći će da prate Flugtag u HONOR zoni, kao i da probaju neke od trenutno aktuelnih modela HONOR pametnih telefona. Takođe, u saradnji sa mobilnim operaterom Vip mobile, kompanija HONOR je spremila specijalnu ponudu za sve posetioce Red Bull Flugtag događaja – uz kupovinu svakog HONOR telefona, korisnici će dobiti i Honor Sport Band narukvicu*.

Red Bull Flugtag 2019 biće samo novi nastavak priče koja je počela 1992. godine u Beču, gde se prva letelica otisnula sa platforme. Od tada letenje nikada nije prestalo. Red Bull Flugtag podigao je svoju čuvenu platformu u preko 150 gradova širom planete, a prethodni događaj je 2013. godine u Beogradu okupio 37 maštovitih ekipa koji su se ohrabrili da polete i u vodu slete pred čak 150.000 ljudi. U odnosu na 2013. godinu, prijave su se utrostručile i po broju i po neverovatnim idejama. Na zvaničnom Red Bull Flugtag sajtu korisnici već sada mogu izabrati tim za koji će navijati, a  njihove skice, članove posade i biografije mogu pogledati na redbullflugtag.rs.

Šta je zadatak učesnika? Oni moraju da sa duge piste polete u letelicama koje su napravili u garaži, bez motora, akumulatora i katapulta – oruđe su samo vetar, ljudska snaga i otkačenost. Pored kreativnosti, ocenjivaće se dužina leta i nastup na platfomi pre leta, a pored dobre zabave, cilj je i preleteti 78.64m, jer je to svetski rekord koji su 12. septembra 2013. godine postavili “Šaptači kokošaka” u Kaliforniji pred 110.000 ljudi.

Šta je zadatak posetilaca? Da se uz ovakvu pozivnicu zabave na beogradskom moru uz adrenalinski šou najhrabrijih i najmaštovitijih Flugtag ekipa.