HONOR X7

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost modela HONOR X7 korisnicima u Srbiji. Ovaj model odlikuje izuzetna performansa baterije za dugotrajnu povezanost, zahvaljujući velikom kapacitetu od 5000 mAh, kao i zapanjujući displej i širok dijapazon inovativnih HONOR tehnoloških rešenja po pristupačnoj ceni.

Uz Qualcomm® Snapdragon® 680 mobilnu platformu, HONOR X7 dizajniran je da pruži superiorne performanse i maksimalnu produktivnost.

Baziran na Android 11 operativnom sistemu i uz podršku Google servisa (GMS), HONOR X7 je korisnicima u Srbiji dostupan kod mobilnih operatera Yettel i A1, kao i kod partnera Gigatron, Tehnomedia, Tehnomanija i CT shop po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24.990 din.

Baterija velikog kapaciteta od 5000mAh uz HONOR SuperCharge od 22.5W

HONOR X7 poseduje izuzetnu bateriju od 5000mAh, obezbeđujući ultra-dugo trajanje baterije koja omogućava korisnicima da uživaju u do 20 sati onlajn video striminga ili 49 sati telefonskih poziva, uz samo jedno punjenje. Uz ovaj izuzetan kapacitet baterije, HONOR X7 omogućava korisnicima da uživaju u svakom danu bez brige da će njihov pametni telefon ostati bez energije.

Donoseći korisnicima moćnu HONOR tehnologiju, HONOR X7 opremljen je tehnologijom HONOR SuperCharge od 22.5W, zahvaljujući kojoj nakon samo 10 minuta punjenja možete da uživate u 3 sata onlajn video reprodukcije, onlajn šopinga ili gejminga.

HONOR X7 sa 6.74-inčni HONOR FullVIew displejem za sveobuhvatno iskustvo gledanja i udobno korišćenje

HONOR X7 poseduje zaobljeno kućište pod uglom od 47° i izuzetno tanak profil od svega 8.62mm kako bi savršeno stao u dlan ruke. Opremljen 6.74-inčnim HONOR FullView Liquid Crystal displejom (LCD), HONOR X7 prikazuje 16.7 miliona boja kako bi korisnici mogli da uživaju u živopisnom iskustvu gledanja sadržaja kao što su filmovi, gejming i fotografije.

Sa osvežavanjem ekrana od 90Hzza unapređeni kvalitet prikaza slike, HONOR X7 dozvoljava korisnicima da urone u fluidnu i realističnu grafiku na ekranu bez ikakvih zastajkivanja, ali i glatko iskustvo skrolovanja.

Opremljen naprednim funkcijama za zaštitu vida, uključujući TÜV Rheinland sertifikaciju niskog nivoa plavog svetla[11], eBook mod i Dark mod, HONOR X7 nudi znatno udobnije iskustvo čitanja i gledanja sadržaja, posebno u uslovima lošijeg osvetljenja.

Optimizovane performanse HONOR X7 koje donose Qualcomm Snapdragon 680 i HONOR RAM Turbo

HONOR X7 pokreće Qualcomm® Snapdragon® 680 mobilna platfroma, 6nm napredni procesor sa 8 jezgara dizajniran da isporuči superiorne performanse uz izuzetnu energetsku efikasnost.

Kreiran za dugoročno multimedijalno korišćenje, procesor unapređuje CPU performanse za 25% i GPU performanse za 10% u poređenju sa prethodnom generacijom, nudeći moćne brzine i gotovo beskrajnu audio i video reprodukciju. Uz smanjenu potrošnju energije od 12%, HONOR X7 korisnicima pruža celodnevnu zabavu.

HONOR X7 je takođe opremljen HONOR RAM Turbo (4GB+2GB) zaštićenom tehnologijom kompanije koja prebacuje mali deo fleš memorije u RAM. Ova tehnologija proširuje RAM kompresujući aplikacije u pozadini i zaustavljajući gašenje pozadinskih procesa kada korisnik promeni aplikaciju, starajući se da korisnici mogli da budu na video pozivu i kreiraju beleške, dok aplikacije rade u pozadini.

HONOR X7 sa Premijum sposobnostima kamere i unapređena videografija za najbolje vloging iskustvo

Kako biste zabeležili sve prelepe trenutke, HONOR X7 poseduje robusnu kombinaciju četiri kamere koje čine – 48MP Ultra-Clear glavni senzor, 5MP širokougaona kamera, 2MP Sensing macro objektiv i 2MP Sensing bokeh kamera.

Ova kombinacija kamera omogućava  da korisnici u svakom trenutku mogu da zabeleže najvažnije momente, bez obzira na to gde se nalaze. Savršen za fotografe početnike i kreatore koji žele da sačuvaju smislene i dugotrajne uspomene, HONOR X7 podržava 1080P snimanje videa rezolucije 1920*1080 piksela. Glavna 48MP Ultra-Clear kamera poseduje inteligentni algoritam za sintezu više kadrova kako bi predstavio jasne detalje na fotografijama, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Širokougaona kamera od 5MP rezolucije sa f/2.2 blendom dozvoljava korisnicima da u kadru imaju više elemenata bez ikakvog truda. Sensing 2MP Macro kamera dozvoljava korisnicima da zabeleže sitne detalje, dok 2MP Sensing bokeh kamera isporučuje izuzetne portrete koji čine glavnu tačku svake fotografije.

HONOR X7 – Cena i dostupnost

Dizajniran za one korisnike koji cene stil, HONOR X7 je dostupan u tri zapanjujuće boje – Midnight Black, Ocean Blue i Titanium Silver[13]. HONOR X7 je dostupan kod mobilnih operatera Yettel i A1, kao i kod partnera Gigatron, Tehnomedia, Tehnomanija i CT shop, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24.990 din.