gejming slusalice

HyperX, članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila HyperX Cloud Revolver, najnovije izdanje slušalica iz Cloud serije. U zvaničnoj prodaji će se naći od 9. maja. HyperX Cloud Revolver ponosno nosi Cloud ime i ima reputaciju slušalica sa kvalitetnim zvukom, izuzetnom udobnošću i izdržljivošću.

Odlikuje ih studijski zvuk, a poseduju direkcione drajvere prečnika 50mm koji pružaju veću dubinu i puniji opseg zvuka, pa samim tim i veću preciznost za pucačinu u prvom licu i u igrama na otvorenom prostoru. Podešavanje drajvera, mehanički dizajn prednje zvučne komore, veliki jastučići za uši i otvori za ventilaciju omogućavaju korisniku da protivnike u igri čuje mnogo jasnije sa velike udaljenosti i dobije veliku prednost u igri. Ljubiteljima muzike, prilikom slušanja omiljenih tonova, dopašće se zvuk kao u koncertnoj sali.

HyperX Cloud Revolver koristi crvenu memorijsku penu i kvalitetnu veštačku kožu na jastučićima za uši i rajfu slušalica, kako bi opravdao nagrađivani komfor i kvalitet  kao i njegovi prethodnici Cloud i Cloud II. Čelični okvir obezbeđuje dugotrajnost, stabilnost i kvalitet. HyperX Cloud Revolver odvojivi mikrofon sa neutralizatorom buke daje jasan i čist kvalitet zvuka i smanjuje pozadinsku buku.  Kompatibilan je sa mnogim platformama (PC, konzole i mobilni uređaji) poseduje i TeamSpeak i Discord sertifikat; a pored toga kompatibilan je i sa programima Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall. U pakovanju dolazi i kutija za kontrolu zvuka od 2mm sa stereo priključkom i priključkom za mikrofon.

Korisnici koji će biti prisutni na DreamHack Masters 2016 festivalu u Malmeu u Švedskoj, od 16. do 17. aprila, imaće priliku da među prvima  isprobaju i kupe HyperX Cloud Revolver. HyperX je oficijelni sponzor prvenstva u kategoriji slušalca.

“Pun i kvalitetan zvuk HyperX Cloud Revolver slušalica biće ključan za igre iz FPS žanra. Gejmeri koji nose ove slušalice imaće prednost u igri jer če moći da pozicioniraju protivnika sa velike razdaljine,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Od samog početka, ove slušalice su dizajnirane tako da omoguće najdetaljniji i najširi nivo zvuka na tržištu i korisnicima pruže maksimalnu prednost u igri.”

HyperX Cloud Revolver je podržan dvogodišnjom garancijom i legendarnom HyperX pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.