HyperX predstavio nove CloudX gejming slušalice za Xbox One

Kompanija HyperX predstavila je HyperX CloudX Pro Gaming slušalice. HyperX je prvobitno, u januaru ove godine, objavio partnerstvo sa kompanijom Microsoft u kreiranju zvaničnih, licenciranih slušalica za Xbox One. HyperX CloudX proširuje svoju ponudu proizvoda za konzole sa specijalnim dizajnom za Xbox koji pruža udobnost i stil.

HyperX CloudX poseduje audio kontroler koji je smešten na kablu i omogućava korisnicima da prilagode jačinu zvuka i stave odvojivi mikrofon sa neutralizatorom buke na “mute” opciju. Izdržljivi, aluminijumski ram i mat crna završna obrada savršeno se uklapaju sa Xbox Elite Wireless kontrolerom. CloudX dolazi sa ekskluzivnom futrolom izrađenom od čvstog materijala, koja je praktična ukoliko slušalice nosite sa sobom, obezbeđujući pritom dodatnu zaštitu. Zasnovane na nagrađivanomHyperX Cloud II dizajnu, CloudX nude jednako dobar komfor zahvaljujući jastučićima za uši i rajfu izrađenim od 100% memorijske pene; ali i kristalno čist zvuk koji se prenosi putem velikih drajvera prečnika 53mm, pa gejmeri mogu satima igrati igre na Xbox One konzoli, Windows računarima, mobilnim uređajima i drugim konzolama.  Pored toga, slušalice posedujuTeamSpeak sertifikat i jednako su kompatibilne sa Discord, Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall pa je mogućnost komunikacije tokom igre unapređena.

“HyperX Cloud porodica je poznata po udobnosti, kvalitetu i vrednosti svojih proizvoda” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “CloudX je dizajniran tako da poseduje već nagrađivane preformanse kao njegovi  prethodnici i kompatibilnost sa konzolama, što ga čini ga savršenim aksesoarom. S druge strane, vodili smo računa o budžetu gejmera i održali pristupačnu cenu modela.”

HyperX CloudX dolazi sa zamenljivim jastučićima za slušalice od velura, produžnim PC kablom dužine 2M i futrolom izrađenom od čvrstog materijala, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 14.990 dinara.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi, slušalice i podloge za miš. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 30 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, ESL One, Gamescom i PAX.