Epson TM-T88VII POSEpson TM-T88VII POS

Nadovezujući se na uspeh svojih prethodnika, novi TM-T88VII POS štampač nudi spoj dizajna, jednostavnog povezivanja, upotrebljivosti i poboljšanja koja pomažu očuvanju život sredine. Potpuno kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, novi TM-T88VII je prilagođen zahtevima zauzetih trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata širom EMEAR-a.

Novi POS štampač ima mnoge ekološke prednosti, uključujući male margine za štampanje radi uštede papira, nisku potrošnju energije i smanjenje nivoa buke. Štampač je takođe kompatibilan sa ekološkim termičkim papirom bez fenola.

Kao vodeći model POS štampača računa kompanije Epson1 , novi TM-T88VII nudi najveću brzinu štampanja dostupnu na današnjem tržištu, čak do 500 mm/s. Dodatne mogućnostiuključuju višejezične funkcije, nove LED indikatore i automatsko bežično štampanje detalja o grešci. Model takođe koristiEpsonovu nagrađivanu i visoko pouzdanu štamparsku glavu koja obezbeđuje preko 20 miliona linija ili 200 kilometara izlazne snage, sa MTBF od 360.000 sati2. TM-T88VII je potpuno kompatibilan sa postojećim softverima za T88V i T88VI, a štampač ima istu površinu kao prethodni modeli, što znači da se preduzeća mogu brzo nadograditi na novi štampač bez dodatnih troškova, zastoja u radu ili bilo koje potrebe da se izmene zahtevi za dizajn ili prostor na postojećim maloprodajnim šalterima.

Dostupan u crnoj i beloj boji, sa novim dizajnom gornjeg poklopca; Epson TM-T88VII se može dinamički deliti sa PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i cloud rešenjima. Sa ugrađenim Ethernet-om i USB-om, opcijama kao što su serijski port, USB sa napajanjem i WiFi3, ovaj model ima fleksibilnost povezivanja sa gotovo svim sistemima. Takođe olakšava štampanje iz webaplikacija koje koristeEpsonov ePOS-Print® ili korišćenjem tehnologije DirectDirectPrint za štampanje direktno sa web-a.

Tvrtko Ljubić, menadžer za poslovna rešenja Epson Balkan, dodao je: „Nadovezujući se na uspeh serije T88, naš novi štampač računa TM-T88VII idealan je za maloprodajne objekte i ugostitelje širom EMEAR-a koji rade sa više pultova i zahtevaju visoke performanse i pouzdano štampanje računa. Olakšali smo klijentima da ažuriraju svoje postojeće štampače računa kako bi iskoristili nova poboljšanja u ponudi. TM-T88VII je vodeći u industriji, ekološki efikasan štampač visokih performansi, dizajniran da obezbedi brzo i pouzdano štampanje u najzahtevnijim maloprodajnim i ugostiteljskim okruženjima.

Novi TM-T88VII biće dostupan širom tržišta EMEAR-a od 1. oktobra 2021. godine.