Uoči nove NBA sezone, Telenor svojim korisnicima nudi aplikaciju „NBA League Pass“. Aplikacija omogućava svim ljubiteljima najveće košarkaške lige da na svojim mobilnim uređajima, bilo kada i bilo gde, gledaju utakmice uživo, snimke onih koje su propustili, kao i intervjue ili dokumentarne filmove sa zvezdama američke košarke.

„U ponudu naših digitalnih servisa prvi put stiže ekskluzivni sportski sadržaj, koji će omogućiti potpuno drugačije iskustvo NBA lige. Uz to, prva smo telekomunikaciona kompanija na tržištu Evrope koja je ostvarila saradnju sa NBA u domenu mobilnih sadržaja, i verujemo da će naši korisnici dodatno uživati u omiljenom sportu u Srbiji i novoj košarkaškoj sezoni“, rekao je Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.

Aplikacija je deo NBA digitalne platforme koju zajednički vode NBA i Turner Sports. Prikazivanje sadržaja u potpunosti je prilagođeno različitim uređajima: smart TV-u, telefonu ili tabletu. Pored prenosa uživo odabranih utakmica sezone 2018/2019, koja počinje 16. oktobra, aplikacija donosi i više od 60 sati najboljeg NBA materijala, utakmice svih sezona od 2014. do danas, pregled celih ili sažetih prethodnih utakmica, brojne statistike i intervjue.

„NBA League Pass – Game Choice“ aplikacija korisnicima Telenora dostupna je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju aplikaciju uz tarifni dodatak od 599 dinara. „NBA League Pass“ se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.