Samsung Galaxy Note10+

Uoči desete godišnjice Galaxy proizvoda, kompanija Samsung zabeležila je rekordnu pretprodaju Galaxy Note10 pametnih uređaja u Evropi. Činjenica da većinu prodatih uređaja čini Galaxy Note10+ dokaz je da korisnici preferiraju veće i efikasnije pametne uređaje. Takođe, Aura Glow boja najpopularniji je izbor i čini više od polovine prodatih uređaja.

Uz Cinematic Infinity Display od ivice do ivice, najnapredniju S Pen olovku i najmoderniju kameru za snimanje zadivljujućih videozapisa i savršenih fotografija, Galaxy Note10 korisnicima pruža slobodu i mogućnost da iskažu svoju kreativnost, ostvare svoje ciljeve i rade ono što vole, kombinujući elegantan dizajn i snažne performanse.

Galaxy Note prvi je put dostupan u dve veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im više odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon. Isto tako, svi korisnički podaci koji su memorisani na ovim uređajima zaštićeni su Samsung Knox sigurnosnom platformom.

Također, po prvi put 5G ulazi u Note liniju*, omogućavajući korisnicima da u potpunosti iskoriste mrežu nove generacije za video streaming visoke rezolucije, super brzo preuzimanje i igranje igara visokih performansi u realnom vremenu.

„Godinama je Galaxy Note serija pomagala vernim korisnicima širom Europe da ostvare svoje ciljeve. Galaxy Note10 linija omogućava korisnicima da podignu svoju produktivnost i kreativnost na viši nivo. Ohrabrujuće je videti ovako pozitivan odgovor korisnika u fazi pretprodaje Galaxy Note10 i Note10+ u Evropi. Nakon lansiranja S10 5G u februaru ove godine, nastavljamo s pružanjem 5G mreže kroz Note liniju i druge uređaje za koje verujemo da će promeniti način na koji konzumiramo sadržaj i povezujemo se s prijateljima i porodicom.“, istakao je Mark Notton, direktor proizvodnog porfolija kompanije Samsung Mobile Europe.